Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğum çantama mama koymalımıyım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğum çantama mama koymalımıyım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Konu: doğum çantama mama koymalımıyım
    Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 12:36
arkadaşlar biçok arkadaşımın söylediği bişiyi sizlere de sormak istedim eğer konu yanlış yerdeyse yada birleştirilmesi gerekirse mod arkadaşlarım şimdiden kusura bakmayın hamilelik sayfasına bizler harici pek bakan olmuyo oyüzden konu açma gereği duydum.

Bana söylenen doğumdan sonra hemen meme almayabilir yada süt gelmez gibi şeyler söylendi bebeğin aç kalmaması için yanında 1 kutu mama ve biberon al dediler bazı yerlerde okudum kesinlikle almayın bebek ilk günden mamanın tadını alırsa emme işi zorlaşı falan dediler ama çoğu kişi de yanında olsun dedi ya napmalıyım son zamanlarda kafam karmakarışık oldu Confused sizler koydunuz mu ve tavsiye edeceğiniz ürün nedir ?

sağun tecrubeli anneler hepinizi öptümmm Big%20smile
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 12:43
sibel ben öyle birsey duymadim burada öyle birsey olunca zaten hastanelerde var mama veriyorlar alpiyi emziremedim sezeryan olunca yanimda mama filan yoktu hastane zaten veriyor mamasini filan böyle seyler göturmene gerek yok hep yatira gitmiyon uc gun toplam turkiyede yatacaksin sonra eve geleceskin sibel
yani mamayi hastane veriyor ama orasi turkiye bilmiyom tabiki

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 12:49
dogumdan en az  yarım saat sonra bebegını emzırmen gerekıyor.agız sütü denılen sarı renkete kı süt ozaman gelmeye baslıyor ve bebegın ıcın cok faydalı.emzırmen yeterlı olacaktır mutlaka tabıkı ılk basta hem senın ıcın hem bebegın ıcın zor olabılır bıraz ama yıne ılk anne sutu alması cok önemlı.ben ıkı cocugumuda sezeryanla dogumyaptım belkı 1 saat sonra emzırebıldım normal dogum yapanlarda bu sure daha kısa anne kendınde oldugu ıcın ve ne kadar emzırmeye gayret edersen o kadar cok sütün oluyor mamayı ılk defa duydum acıkcası tavsıye etmem bana kalırsa.  dogal ve bır okadar kıymetlı sütün varken  bebegıne yapay bıseyle ttanıstırmak haksızlık olsa gerek mutlaka emer ve sütün gelır dıyebılırımsartlanmıs bır sekılde gıtme doguma bence  umarım hep emzırırsın ve mamaya gerek kalmaz saglıkla bebegını al kucagına ınsaalahStar

Düzenleyen demsa - 03 Şub 2009 Saat 12:52
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 12:55
evet sen aklina mama niye koydun akil hocan kim senin yalnis bilgi hastanede emzireceksin ne yaparsan yap emzir o sonra cogalacak ben alpide bilemedim sezeryan olunca yalniz olunca anlamadim ama tusem bu forumda buyudu 21 ay emzirdim sen sakin aklina mama koyma cantana bile
sadece emzir o aliyor olacak yetmiyor diye korkma sakin sutun cok gelecek daha sonra zaten o aldigi ilk sut varya cok önemli mama göturme sakin zaten senden duydum

Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 13:05
canım ya bende ilk kez sende duyuyorum,ben sezeryan doğum yapmuştım ve yarım saat sonra falan emzirebildim...ilk başta azdı ama o emdikçe arttı o yüzden muhakkak emzir az da olsa emzir derim ben,çünkü mutlaka  ona yetecek kadar sütün olacaktır zatenSmile
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8555
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 13:06
ya diyom kafam çok karıştı işte hemen gelemeyebiliyomuş süt o zaman içinde çocuk açmı kalsınmış sütün gelene kadar hemşireler ebeler mama niye getirmedin vs diye bağırıyolarmış falan filan ocak ayında bi arkadaşım eskişehirden doğum yaptı sütü gelmemiş onun mama da yokmuş çantasında hemşireler demediğini bırakmamış eşi hemen eczaneden almış gelmiş vs. işte birde büyükler sağolsun işte nolur nolmaz yanına koy falan da dediler Confused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 13:08
sibel ben senden duydum sekerim öyle birsey olamaz sut vereceksin sen bebegine yok yok göturme götursen sutum gelmiyor diye bebege mama verirsin bebek zaten 10 gun filan yorgun olacak canim yinede sen bilirsin ama mama sutun yerini tutamaz

Yukarı Dön
özlem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1981
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2009 Saat 13:08
Allah Allah çok şaşırdım ben hiç bilmiyorum canım yaConfusedhiç de duymadım bunla ilgili sıkıntı yaşayan biriniConfusedcanım senin doğum sezeryanmıQuestion
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.