|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Tem 2015 Saat 22:56 |
Hocam merhaba,oglumun atesi 39,2 duş vs kar etmiyor. 3,5 yaşında.nesi var anlamadik.gece yarisi acile de goturmek istemiyorum.eski yazilari da okuyacak zaman bulamadim oglumdan.ne yapalim hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun. Ates zararli degildir. Vucut savunmasidir.
|
|
![]() |
|
Gül ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Oca 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 2gun ates 39,2 esim hastaneye goturmus.kriptik tonsilit ve kulagi kirmizi denmis.zinnat verdiler.ama cocuga 6kez denedik.hepsinde kustu.onu kustuyss suprax ver dedi doktor.sipraxi cilek recele katip veriyoruz zorla hocam.bu dogrultuda sormak istediklerim;
Ates supraxa ragmen kac gun surer.cunku ates dusurucu vermezsek 6saat sonra yine cikiyor.kac gun dusmzse tehlikelidir? Suoraxi recele katmak ilacin etkinliğini düşürürmu?bir sakincasi varmi? Tonsiliti gevirmenin yolu nedir 3,5 yas icin hocam? Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hala okumamissiniz.. Bosuna telas ediyorsunuz. ates zararli degildir.. Siz atesi dusurdugunuz surece, hastalik suresi uzayacaktir. Turk doktorlari, ates niye olur, bunu bile bilmekten acizdirler..
Antibiyotik gereken durumlarda, agizda pis bir koku ve dil ustunde oas tabaksi olur. Ne olur, biraz okuyun.. Ben onemli degilim, olan cocuga oluyor. |
|
![]() |
|
Hocam okudum hepsini tamamen dun,haklısıniz.agizda belirttiginiz gibi pis koku pas oldugundan antibiyotigi verdim.yalniz suprax 100ml antibiyotik.dolu dolu 1kasik veriyoruz.acaba 50ml mi kullanmaliyiz 3 yas icin?kac ml soylemedi cunku doktor.agir gelir mi hocam?bir de recele karistirip vermek zarar verir mi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Suprax cok ciddi bir ilac degildir, fazla vermenizin bir kotu etkisi olmaz. Her seye karistirabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Cok tesekkur ederim degerli bilgilerininiz icin. Tonsilitit baska nasil geçirebiliriz hocam?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tek basina "Tonsillit' diye bir hastalik yoktur.. Tek basina; Farenjit'te yoktur..
Esas "tibbi" adi, "Sino-Tonsillo-Farenjit"tir.. Her turlu antibiyotik ile duzelir. Bir tek, Streptokok enfeksiyonlari farklidir, ona da eski maillerden bakin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|