|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2017 Saat 23:27 |
Kadir bey merhaba kizima 6 gun once zaturre teshisi kondu inatci olmayan ates hirilti ve balgamli oksuruk mevcuttu akciger filminde zaturre dedi ve 4 adet 750 mg igne ve asist verdi igne bitti 2 gun sonrasi kontrole cagirdiginda duzelmis dedi devaminda antibiyotik vermedi temizlenmis cigerler dedi dinledi ve kadir bey eve yolladi asisti 2 gun daha kullan birak dedi 4 igne bana az geldi zaturrr gibi bir hastalikta birde dediki eger 2 3 kez daha tekrarlarsa 1yillik tedavisi var o tehlikeli dedi ben cok korktum dedimki gecen kışta gecirdi birdahaki kişta olursa naparim dedigimde hayir bir sene icinde dedi atiyorum 1 aysonra yada 15 20 gunsonra 3 5 aysonra dedi napmaliyim hocam tedirginim suanda ciger temizlenmis cok sukur dedi ama ben endiswliyim aydinlatirsaniz sevinirim hocam
![]() |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kizim 4 yasinda buarada belirtmemisim
|
|
![]() |
|
Igne adida novosef 1000 mgmin 750si vuruldu 4 adet dvminda gecmis igne takviyesi yada antibiyotik takviyesi uygun gorulmedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117909 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iyi sallamis!! 1- sizin cocugunuza Zaturre asilari (KPA) yapilmadimi ki, cocuk zaturre oluyor!! 2016'ya kadar her oksurene; Astim diyen sahtekarlar, simdi her oksurene, Zaturre der oldular. Novosef gibi, Menenjit bile tedavi eden bir Antibiyotik vermis, daha ne antibiyotik takviyesi verecekti!! 2- 4 yasinda bir cocuk Zaturre oldugunda, basini yastiktan kaldiramaz, doktora kucakta gider!!! Dakikadaki solunum sayisi; 60'in ustune cikmis vaziyettedir, etrafla da ilgisi azalmistir. Aglamaz bile. 3- SAKIN: Asisit surubunu, oksuruk varken vermeyin, bronslarda spasm yapar.. Ondan sonra yok Astim, yok Bronsit caniniza okurlar. Aydinlatilacak bir sey yok, cocugunuz hicbir zaman Zaturre olmadi... |
|
![]() |
|
Akciger rontgenini size atayimmi kadir bey siz bir degerlendirin olmazsa
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
http://hizliresim.com/P0Ev1N
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|