Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dvit hakkinda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dvit hakkinda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 377
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dvit hakkinda
    Gönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 14:21
Kadir hocam merhaba, haziran 16 da oglumun bacak resimlerini gonderdim bariz x bacak var dediniz. Hemen dvit ampul icir ekimde dvit dyzeyine baktir dediniz. Ben haziranda dvit icirdim ancak suan d vitaminine baktirma imkanim yok ancak 15 gun sonrasi baktirabilirim bir sorun olurmu ? bu arada bacaklar yine ayni hicbi degisiklikte yok hocam. 3 yas 15.500 kg 100 cm boy bacaklari ve vucudu cok zayif duruyor hocam ek olarak.

Düzenleyen saliç - 28 Eki 2021 Saat 14:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118293
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eki 2021 Saat 18:32
Bir sorun olmaz. Bacaklar; uzerine devamli YUK bindigi icin, duzelmeleri biraz zaman alir. 
Muhim olan, D vitamini zehirlenmesi yapmadan yeterli D vitamini vermektir. 
15 gun gec kalmanin bir onemi yok. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Eki 2021 Saat 18:33
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2021 Saat 20:48
Hocam yukaridada bahsetmistim 3 yas 15.500 kg oglumun bacak resimlerini attigimda bariz x bacak var demistiniz,haziran ayinda dvit ampul  vermistim eylulde tekrar olcum yaptir dediniz simdi yaptirdik sonuc 29.62 cikmis hocam  simdi ne yapmamizi onerirsiniz?  Sonucu nasil buldunuz ? labraturdaki adam turkiye ortalamasina gore iyi sayilir demis sonucu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 02:28
Laf mi yani!!!  "Turkiye ortalamasi" NE DEMEK??? 
Turk doktorlarinin salakligi ve cahilligi sonucu, Turk halkinin tamaminda D vitamini eksikligi vardir. 
Turk doktorlari; kafalari calismadigi icin; butun sut ve sut urunlerinde D vitamini takviyesi olan Amerika'da
verilen dozlarda D vitamini verirler. Halbuki Turkiye'deki gidalarin hicbirinde kayda deger D vitamini katkisi
 YOKTUR! 
Zaten yaptiklari butun pustluklarin altinda yatan sebep, uzun senelerdir uyguladiklari  bu ihmallerinin ve 
beceriksizliklerinin  ortaya cikmasini onlemek icindir. 
Ideal seviye; 50-100 arasidir. 
Bu ay 1 ampul icin, 1 ay sonra tekrar icin ve Subat ayinda tekrar olcum yaptirip bana yazin. 

Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 03:22
Hocam simdi ogluma dvit icirince 1 ay sonra tekrar icirince bu bacaklar duzelirmi acaba? duzelmeleri zaman alir demistiniz ama boyle kalmasindan cok korkuyorum mutlaka ise yararmi 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2021 Saat 07:25
En az 6-7 ay daha  alir.
Yukarı Dön
saliç Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı saliç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 18:51
Kadir hocam,dvit ampulu icirdim ama eczaci ne cahilligimi birakti ne anneligimi neredeyse cok yalns yapiyorsun bu dvit 3 yas icin uygun dgl damla kullanmalisin sen saglikcimisin birsuru sey ama ben daha oncede bu tarz konulara yazdiginiz cevaplari bildigim icim ogluma dvit ampulu icirdim. Tek sorum su 1 ay snra tkrar icirince geckten eczacinin dedigi gibi dvit zehrlenmesi vs olurmu ? bunu iciriyosun bari 1 ay snra icirme fln dedi olcum yptir dedi. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2021 Saat 21:24
D vitamin seviyesi cok dusuk, zaten Mart ayindaki seviyeye gore; gerekiyorsa,  3. ampulu bile alabilir. 
Eczacinin isine gelmiyor!! 
Bir ampulun fiyatina bakin, bir de, damlanin fiyatina! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.