|
kendim için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Oca 2022 Saat 18:09 |
hocam yaklaşık 12 gündür her yerim ağrıyor.. dirseklerime ağrı giriyor.. alt bacaklarıma ağrılar giriyor... gün içerisinde 2-3 kez oluyor ve her seferinde 1 saat kadar sürüyor ve geçiyor... şey gibi..hani çok ağır şeyler taşırsınız da kollarınız ağrır ya, aynen öyle bir ağrı.. hem kollarımda, hem bacaklarımda ve omuzlarımda.. onun dışında herhangi bir şey hissetmiyorum... her şey normal.... hocam 16 gündür sabah akşam demir ilaçları kullanıyorum... ferro sanol duodenal.... hocam bu ilacın yan etkisi olmuş olabilir mi?bu ilaç böyle bir yan etkiye sebep vermiş olabilir mi
|
|
![]() |
|
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 2 gün önce de d vit ampul içtim.. 1 ay sonra tekrar içeceğim...24 çıkmıştı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN hasta iken Demir ilaci kullanmayin!! Demir, mikroplar icin "Buyume hormonu" gibi etki eder. Hastaligi
daha agir gecirirsiniz.
HEMEN kesin! D vit3'un bir zarari yok, bilakis faydasi olur. |
|
![]() |
|
hocam hasta hissetmiyorum kendimi.. herhangi bir halsizlik ya da ateş iştahsızlık vs.. yani grip gibi bir şeyim yok... sadece bacaklarım kollarım ağrıyor çok... gripdeki gibi değil ama.. çocukken de aynı bu şekilde bacaklarım çok ağrırdı..kendim ovalardım.. kimse dr a götürmedi o zaman... aynı o ağrı hocam... o zamnki büyümeden kaynaklı kemik ağrıları muydı bilmiyorum...tahliller vs yok çocukluğumun hiç.. ama şimdiki ağrılar da aynı ağrılar.. bıçak saplanır gibi ..romatizmal bir şey mi acaba? hocam hasta değilim... ya da öyle hissetmiyorum.. yine de keseyim mi demir ilacını?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turkiye'de KIM, "buyume agrisi" yapan, hizli buyumeyi saglayacak kadar sut iciyor ki??
"Buyume agrilari" gunde ortalama 1 litre sut icen gelismis ulke cocuklarinda olur. Geciniz!! Bu gibi eklem ve kemik agrilarini: 1- Viral enfeksiyonlar da yapabiliyor. Novalgin tablet alin. 2- Asiri yorgunluklar yapabilir.
|
|
![]() |
|
hocam şimdi akşam ilacımın saati geldi... ne yapayım.. ilacımı alayım mı almayayım mı... grip değilim ama, yani gribe dair bir belirtim yok... sadece ağrılarım var
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Demir ilaci ALMAYIN.
Hgb: 12g/dl'den dusukse, en azindan ates yokken kullanin.
|
|
![]() |
|
hocam ateşim falan yok...hgb 7...ferritin 1... kendimi grip hissetmiyorum..gribe dair hiç bir bulgum yok.. sadece büyürken duyduğum ağrıların aynısını yaşıyorum..
bir de hocam 9 eylülde covid olmuştum.. onunla da ilgili olabilir mi...ama 9 eylülden bu yana ilk kez böyle bir şey yaşıyorum... covidken de eklem ağrılarım olmuştu ama böyle ağrılar değildi...
Düzenleyen leyli - 06 Oca 2022 Saat 19:43 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|