Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orbit oto koltuğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorbit oto koltuğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehtapdemirel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: orbit oto koltuğu
    Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2009 Saat 10:31
Erkin Bey merhaba,
70 günlük bir kızım var daha önceden orbit marka bebek arabası almıştık, puseti aynı zamnda oto koltuğu oluyor ve ısofxli.
fakat bana sanki çok derinmiş gibi geldi bebek içinde rahat edebilecek mi bilemiyorum sanki oturur pozisyondaymış gibi. aldığım yere sorduğumda bana bütün bu ürünlerin açılarının aynı olduğu bu ürünün amerikanın en güvenilir ürünü olduğu ve sadece yanlarının daha derin olduğu için diğer ürünlere göre daha derinmiş gibi göründüğünü söylediler. bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum. acaba zararı olurmu kızım için.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ağu 2009 Saat 13:18
Bahsettiğiniz ürün bebeğiniz 11 kg. ağırlığa gelene kadar kullanılıyor. Şunu söylemeliyim ki, Amerika'daki oto koltuğu güvenlik standartları, Avrupa'dakinden daha düşüktür. Örneğin; Avrupa'da satılan oto koltukları otomobile en az 3 noktadan bağlanması gerekirken, bu standart Amerika'da 2 noktadır.Bir de oto koltuğunun kılıfını sıyırın ve baş/sırt bölümünde köpük(strafor) var mı bir kontrol edin. Yoksa, bu ürünü kesinlikle kullanmayın. Derinliğinde bir problem yok, yan korumaları yüksek ki, bu da iyi bir şeydir.

Sevgiler,

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.