Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebegim kaka az yapıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebegim kaka az yapıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edalim35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: bebegim kaka az yapıyor
    Gönderim Zamanı: 29 Mar 2010 Saat 13:44
merhabalar, 3,5 aylık bir oglum var ıkı haftadan beri kaka problemi cekiyoruz 2 gunde bir ve oldugunca az kaka yapıyor nedenini ogrenmek istiyorum.Bebegimi anne sutu ile besliyorum ılk kaka adetımız gunde 4 defa ıdı 2.aydan sonra kaka sayımız ıkıye dustu ve son olarakda 2 gunde bire ve asırı derecede bagırsaklarımızda gurultu var bebegimi emzirirken oturdugum yerde duyuyyorum.oglum dogumundan beri emme suremız cok kısa 7-10 dakıka arasında degişiyor emmesi kilo alısımız ıyı 3,400gr  dogdu 3.ayımızda 6,00 kg olmustuk.Aclıktan yapmıyor olabilirmi?söyle bir durumda var ac olsak uylu problemi cekerdik zannediyorum ama uyku duzenımızde cok guzel gece uykularımız ozellıkle delıksız 7-8 saat uyuyoruz.son olarak agzımızda pamukcuk olusmustu kullanmakta oldugumuz mıkostatin damla sabah aksam 4-5 damla damlatıyorum ve ayrıca odalı su ıle agzının ıcını sılıyorum acaba bu kullanmıs oldugum damla veya sadolı suyun etkısı olabilirmi? bana yardımcı olabilirseniz sevinirim cok huzursuzum
eda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118999
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2010 Saat 09:57
İlk 1 aydan sonra "Pamukçuk" olmaz, biraz acemilik olmuş... 2 aydan sonra anne sütü alan bebekler, 4-6 günde bir kaka yapabilirler, normaldir. Sizinkisi fazla bile yapıyor... Kilo alışından belli... Aç kaldığında sert, top-top kakalar yapar.. Altın sarısı, cıvık kakayı isterse 8 günde bir yapsın, normaldir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.