Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çınar_ebru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 07 Nis 2010 Saat 15:52

oğlum bu kışı hep hasta geçiriyor şuanda da geceleri öksürüğü var 2 hafta öncede öksürüyordu geniz akıntısı dediler fiz.serum kullandım şuandada onu kullanıyorum doktora götürmedim bünyesimi sağlam değil anlamadım.sebze ağırlıklı besliyorum süt içmiyordu 1 haftadır nesguikli süt yapıyorum (faydası varmı sütü sade içmiyor) geceleride pirinç unu katıyorum bunlarıda 1 haftadır içiyor yoğurdunu ihmal etmiyorum ama nedendir anlamıyorum ya ateşleniyor yada öksürüyor şuan ateş yok acaba neden evin ısısıda iyi terletmiyorumda buarada hepatit a aşısı vurduracağım öksürdüğü için vurdurmam lazım değilmi.bana yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

buarada sağ tarafında 2 tane sol tarafında3 tane lenf bezleri var oğlumun bu hastalıklardan dolayımı  bi şişiyo bi iniyo bunuda çok merak ediyorum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118886
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2010 Saat 19:23
Yaşını belirtmemişsiniz... Eğer yuvaya yeni başlayan bir çocuk ise, 2 kışınız bu şekilde geçecek, normaldir... Sade sebze, çocuk gıdası geğildir. Kıymalı-sebze şeklinde günde 1 defa verin... Gerisi hep süt ve/veya sütlü gıda olsun. HepatitA aşısı zamanı geldi ise, 1 yaşını geçkin demektir. Yuvaya gitmiyorsa, fazla öptürmeyin, elletmeyin, kalabalık içine girmesin..Bezeleri önemli değil.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 00:28
oğlum 2,5 yaşında sebze ağırlıklı derken içtiği bütün çorbalara sebze koyuyorum herbiri farklı olmak suretiyle köfta , tavuk ve balığınıda ihmal etmiyorum sütü içeremiyorum 1 yaş sonrası devam sütü içiyordu 2 aydır bıraktı nesguikli süt için bişey dememişsiniz sütün vitaminini öldürürmü ancak öyle günde bir bardak içerebiliyorum onuda 2 haftadır başladım 500ml bulamıyorum sütlü tatlı olarak günlük puding yapıyorum yoğerduda veriyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 13:28
İster yoğurt, ister pudding, ister "Nesquikli süt" yesin, hepsi sütten sayılıyor...Devam sütüne gerek yoktur... Toplam sütlü gıda miktarı 500ml. nin altına inmesin.. 
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 14:33
kadir bey size teşekkür etmek istedim komşumun çocuğu hakkında siizden yardım istemiştik trigonosefali idi hacettepe hastanesinde ameliyat oldu 2 hafta önce sizin onu rahatlattığını söyledi ve teşekkür etmemi söyledi.şu an durumu çok iyi. ayrıca bende teşekkür ederim sayenizde hastaneye sürekli taşınmıyoruz çok ama çok sağolun.Smile
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2010 Saat 10:03
Teşekkür ederim, arkadaşınızada "geçmiş olsun" dileklerimi iletin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.