|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nis 2014 Saat 17:37 |
Mrb hocam kızım dun gece saat 3 de kusmayla uyandı gece 5-6 kez kustu. Sabahtan beri de 2 defa kustu. Su içiriyorum su içiyor 6-7 kasık çorba ıcırebıldım 5-6 tanede mantı yedi su vermeye çalışıyorum . Sorunsuz tek ıctıgı şey su.hocam 5 yasında .2 aydır dişi sallanıyordu arkasından yeni dişi cokıyor.sallanan dışım acıyor dıyor sımdı. O yüzdende bısey yemek ıstemıyor.krese gıdıyor kızım kreste aynı sınıfta 6 kısıde daha kusma varmış aynı saatlerde başlamış .bazılarına hastanede serum falan takmışlar .ne yapmalıyım hocam
Bir de dışı için bişey yapabilir miyiz.halsiz yatıyor şimdi |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; O enayiler gibi, hastanelere gidip, paralari sacmayin...
Emedur100 fitil yapin, kusma gecer... Arkadan ishal gelecek, SAKIN: Ilac-antibiyotik vermeyin.. O batakhane hastanelerden de uzak durun.. |
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gitmedim suan daha ıshal gelmedi ama keyfi yerinde
Yemek yemeye çalışıyor sallanan dişinden yüyemıyor. Sallanan diş için ne yapabilirim hocam dişim acıyor diyor. 2- hocam bendede ilk önce ishal sonra kusma oldum 5 aylık bebeğim var emziriyorum bişey yiyemıyorum sutum azaldı ne yapabılırım.cok halsizlik var. Bebeğime bulaşmaz dimi hıcam |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119008 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis cok sallaniyorsa, siz veya disci ceksin.
Sizde, ishal icin; SAKIN ilac-antibiyotik kullanmayin, bol su icin.. Bebeginize, ancak sizin kakanizin bulastigi bir gidayi yemesi ile bulasir. Oyle Grip gibi bulasmaz.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|