|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Tem 2014 Saat 02:39 |
Kadir hocam 18 aylik oglum istahsiz bir bebek ti biberon da bırakınca sütü bisküvi ile vermeye başladım. Fakat bu sefer diğer yemekleri reddetmeye başladı. Günde 3 kase sütle bisküvi yiyordu son 10 gündür. . Fakat 3 gündür onuda yemeyi reddediyor ve verdiğim her gıda dan sonra oksurmeye başlıyor ve yediği herseyi cikariyor. Ne yapacağımı bilemiyorum çocuğum a çok bisküvi yedirdigim için birsey mi oldu acaba. Bana bu konuda ne tavsiye edersiniz.
Şimdiden sonsuz teşekkürler. ..
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biskuvit sayisi, gunde: 5 TANE'den fazla olmasin...Oyle; gunde, 30 tane biskuvi filan veriyorsaniz, aman dikkat!!!!
Bir muddet, yeme faslini sadece ona birakin, o istediginde, istedigi kadar yesin. |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Hocam oğlum günde 30 dan da fazla yiyor. Bakıcısı başka birşey yediremedigini söylüyor. Bu kadar bisküvi yemesinin çok mu zararı olmuştur oğluma.
Tüm cevaplar iniz için teşekkürler |
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118384 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Olmustur tabii, bos gida aldi, sadece karni doydu, beslenmedi... Beslenmek baska sey, Karin doyurmak baska sey..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Ama kadir hocam başka ttürlü süt iciremiyorum sizin yazilarinizdan günde600 ml ssüt İçmesi gerektiğini okudum.Ben ne yapmaliyim bilmiyorum.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde 5 taneyi gecirme. Gerekirse, ac kalsin, alisir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|