|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 20:57 |
hocam oğlum nisan 2009 lu.bu sene anaokuluna gidicek.ama hala kakasını altına yapıo.kreşe gitti belki çözüm olur diye arkadaşlarından görür diye bi ara söler gibi oldu sonra aynı.kreş psikoloğu ve başka çocuk psikoloğuna götürdüm ikisi farklı şeyler sölediler.kreş psiko. altına yapınca görmezden gelin sadece yaşamsal görevlerinizi yapın yemeğini verin vs. diğer zamanlarda konuşmayın dedi.bana çok ağır psikolojik travma gibi geldi.diğer psikolog bunun çok ağır olduğunu söledi.ceza verdim,sevdim,bağırdım,küstüm ama yok hiç bi işe yaramıo hocam.herseferinde tamam söz bidaha yapmıcam dio ama hep yapıo.ama kaka yapıcakken görürsek tuvalete yapıo.buda herzaman mümkün olmuo.dr a götüreyimmi fiziksel bi problem olduğunu düşünüorum artık.yalvarırım bi çözüm bulalım çok üzülüorum artık :(
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vak-ti zamaninda, "Tuvalet egitimi" adinda cocuga baski uygulamissaniz, ondandir. Bir daha altina yaptiginda, siz temizlemeyin, sokun kuvete, kendi kakasini poposundan kendisi temizlesin. Fiziksel diye bir sey yok. Kendi haline birakin, siz hic karismayin. Isterse, alti kakali otursun.
|
|
![]() |
|
b.ege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2010 Konum: İZMİR/BUCA Durum: Aktif Değil Puanlar: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam hiç baskı yapmadık.küçükken çok fazla kabız oluodu o günlerden kalma alışkanlık sanırım.bişey yok diyosunuz yani poposunu kendine temizletcem peki külodunuda kendine temizletse ağır olurmu acaba
|
|
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulodunu kendisi cikarip, temizini giyecek. Yikamasi bir zahmet, anneye kalsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|