Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - göz bebeğinde beyazlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgöz bebeğinde beyazlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: göz bebeğinde beyazlık
    Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 08:25
Hocam merhaba 9 aylik oglumun gozunde beyaz yerden baslayip gozbebegine tasan bir baska beyazlik fark ettim. 
İki goz beyazliginda hafif kizariklik da var. Neden cikmis olabilir? 
Fotografta pek belli degil ama yerini gostermis olayim.

Asyaerenn
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 84
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 12:43
Benim oglumda da oldu sormak icin gitmistim 3 gundur var. Bayramda goz doktoru da olmaz endiselendim.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 19:27
Goz beyazliginda da dunden beri kirmizi damar damar goruntu var. Sabahtan aksama baya  artmis. Surekli gozlerini kasiyor. Dogru bayramda gitme durumuda yok. Hocam ne yapayimiki goz cok kizarmis beyazlikta puturlu gibi gorunuyor. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117666
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 21:23
Bir Goz doktorunun gormesi SART... Hastanelerde Goz doktoru olmasi gerekir. Beklemeyin.
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 23:57
Universiteye goturduk pediatrist bakti. Ben cevap beklerken internette arastirip cok korkmistum keratit vs.. Kizariklik ve saydam tabaka varmis yani beyazlik degil yani biz yanlis tanimlayabiliyoruz .alerji veya atesli hastaliklarla olabiliyomus. Artarsa getirin dedi. Yinede bayramdan sonra goz doktoruna goturecegim. Allah esirgesin yavrularimiİ insallah sizinkinde de bisey yoktur. Hocam cok tesekkurler.
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 00:02
Bende yarin sabahtan ege unv. Gidecegim. Ozellikle goz dr gormeli. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 10:27
Teşekkürler hocam
Sabahtan universiteye gidip goz doktoruna gosterdik emeklediginden eliyle kasiyarak enfeksiyon kapmis. 2damla yazdi. Beyazlik dedigim sey sorun degilmis. Diger gozde de bugun gordum, demekki enfeksiyindan olmus puturlu ve beyaz goruntusu.
Merveg hanim sizinde bilginize. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
merveg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı merveg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2014 Saat 12:13
Fotografa bakiyorum sizinkinin aynisi bizimki. Goz doktoru dedigine gore o doggudur. Ama buzimki kasimiyor hic.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.