|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Tem 2014 Saat 08:25 |
Hocam merhaba 9 aylik oglumun gozunde beyaz yerden baslayip gozbebegine tasan bir baska beyazlik fark ettim.
İki goz beyazliginda hafif kizariklik da var. Neden cikmis olabilir? Fotografta pek belli degil ama yerini gostermis olayim. ![]() |
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim oglumda da oldu sormak icin gitmistim 3 gundur var. Bayramda goz doktoru da olmaz endiselendim.
|
|
![]() |
|
asyaeren ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Goz beyazliginda da dunden beri kirmizi damar damar goruntu var. Sabahtan aksama baya artmis. Surekli gozlerini kasiyor. Dogru bayramda gitme durumuda yok. Hocam ne yapayimiki goz cok kizarmis beyazlikta puturlu gibi gorunuyor.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117666 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Goz doktorunun gormesi SART... Hastanelerde Goz doktoru olmasi gerekir. Beklemeyin.
|
|
![]() |
|
merveg ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haz 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 84 |
Universiteye goturduk pediatrist bakti. Ben cevap beklerken internette arastirip cok korkmistum keratit vs.. Kizariklik ve saydam tabaka varmis yani beyazlik degil yani biz yanlis tanimlayabiliyoruz .alerji veya atesli hastaliklarla olabiliyomus. Artarsa getirin dedi. Yinede bayramdan sonra goz doktoruna goturecegim. Allah esirgesin yavrularimiİ insallah sizinkinde de bisey yoktur. Hocam cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Bende yarin sabahtan ege unv. Gidecegim. Ozellikle goz dr gormeli.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Teşekkürler hocam
Sabahtan universiteye gidip goz doktoruna gosterdik emeklediginden eliyle kasiyarak enfeksiyon kapmis. 2damla yazdi. Beyazlik dedigim sey sorun degilmis. Diger gozde de bugun gordum, demekki enfeksiyindan olmus puturlu ve beyaz goruntusu. Merveg hanim sizinde bilginize.
|
|
Asyaerenn
|
|
![]() |
|
Fotografa bakiyorum sizinkinin aynisi bizimki. Goz doktoru dedigine gore o doggudur. Ama buzimki kasimiyor hic.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|