Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bronşit, su çiçeği..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbronşit, su çiçeği..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gokcehamza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokcehamza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: bronşit, su çiçeği..
    Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 00:51
merhabalar. 
oğlum henüz 4 aylıkken doktorumuz tarafından bronşit teşhisi koyularak 6 antibiyotik iğne, ventonin, pulmocort vs gibi ilaçlar ile evimize gönderildik...sonrasında kaç defa bronşit oldu ve son olarak alerjik bronşit denildi...ve en son bir ay önce yıne aynı şekılde bronşit belirtileri veriyordu bebeğim hırıltısı burun akıntısı öksürüğü ve kusması vardı...ama ben inat ettim ve götürmedim doktora..sadece petitus şurup verdim nane limon kaynattım ve ucuncu gunde kendılığınden gectı...tabı bu duruma çok şaşırdım..iğne yok antibiyotik yok!! sonrasında sızın sıtenıze rastladım gezırınırken ve aklım gerçekten basıma geldı..demek ki hepsi düzmece demek ki öyle bir zincir kurmuşlarki insanları anlamak zor.bir daha da kesınlıkle aynı doktora götürmeyeceğim.hatta gerçekten mecbur kalmadıkça doktora götürmeyeceğim!!
sımdı de bebeğimın göbek kısmında başlayan küçük kızarıklıklar yuksek ates ıle tum vucuduna yayıldı:(
bugun asm ye götürdüm dr su cıceğii dedi.ve sadece losyon verdı.ve ates ıcın cok yukselırse pedıfen ve fıtıl vermemı söyledı.ama ates 37.5 38 arası gidip gelıyor fazlası yok.
burnu cok tıkalı.
ama baska bır dr götürmek ıstemıyorum kesınlıkle.anlamadığım bu kadar kucuk bebek nasıl su cıceği çıkarır hemde bırıncı karma asısını olmusken:(
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2014 Saat 07:47
Bu sahtekarlarin elinde bu kadar oyuncak olursaniz, bu kadar "bas donmesi: dogaldir...
Daha ilk kazigi; 4 aylik iken yemissiniz, genede ucuz kurtulmussunuz.
Bu vicdansizlar, verdikleri ilaclarla, hastalik sureleri uzatiyorlar ve sizden degisik sebeplerle para sizdiriyorlar. Tahlil, Rontgen,ilac, is kaybi ve en kotusu uzuntu...
Su cicegi, annesi gecirmedi ise, olabilir...
SAKIN; Ne marka olursa olsun, HICBIR LOSYONU KULLANMAYIN... Zaten o losyonlarin icinde; "Suciceginde kullanmayin" diye yazar ama, NE GAM.. Hangi doktor okuyacak..
Sakin bir daha Peditus'u da kullanmayin, Grip oksuruk kesildigi icin, Akcigerlerine iner.
Su cicegi icin ZOVIRAX surup alin, 4 saatte bir (yarim olcek) verin, gece 04:00de vermeyin.
Teshisden emin degilseniz, resim gonderin.
Yukarı Dön
gokcehamza Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gokcehamza Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 21:24
çok teşekkur ederim.gerçekten gözüm kapalıymış benim...büyük olasılıkla bu ilaçları bebeğime verdiğim için hastalık uzadıkça uzadı...o da yetmezmiş gibi kafadan alerjik bronşit teşhisi koyuldu...gerçekten birdaha gitmeyeceğim..doktorlara bile güvenemeyeceksek bu dünyanın neresi güvenli acaba?!
su çiçeği olayı sanırım bitti, 4 gece boyunca ateşle boğuştuk losyonuda sadece bır kez sürdüm.o zaman cevabınızı okumamıştım. 
gerçekten çok mutluyum bu siteye, size rastladığım için.
tekrar teşekkürler.artık her sıkıntımda sıze yazacağım ve herkese tavsıye edeceğim..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119284
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Eki 2014 Saat 02:43
     "   bu dünyanın neresi güvenli acaba?! "
Turkiye haric, heryeri guvenlidir... Az bilen doktorlar her yerde olabilir ama, insafsiz, vicdansiz doktor, Turkiye harici bulamazsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.