|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ipek__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2014 Saat 09:55 |
kızım 2 aylık hep anne sütüyle beslendi. 2.ay kontrolümüzde 700 gram almıs yani 4700 olmus. anne sütümü sagıyorum cok beyaz yagsız çıkıyor ama doyuyyor uyuyor. acaba yeteri kadar beslenmiyormu hocam. tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Izninizle ben de bi soru eklemek istiyorum. Anne sütü ön sut, son yagli sut olarak ayriliyor mu gercekten?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Palavra.... Anne sutundeki farkliliklar, AYLARA GORE, BEBEGIN IHTIYACINA GORE degisir...
Danalar ve Kuzular hep ayni gunlerde dogduklarinda, onlardada bu degisiklikler olur, ve bu sebeple, "Yag ve Peynir yapma mevsimleri" farklidir... Proteinden zengin oldugunda, Peynir, yagdan zengin oldugunda, "Tereyagi" yapilir... Oyle; yok "ilk emilen sut" baska turlu, "son emilen sut" farkli diye bir sey, sadece Turk doktorlarinin uydurmasidir... Anne sutude, AYLARA gore farkliliklar gosterir... Bazen sari, bazen beyaz bazen su gibi olur... Uydurmasinlar!!! gitsinlerde bir Ingilizce kitap okusunlar.. Fizyoloji'den haberleri yok... |
|
![]() |
|
ipek__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bişey daha sorucam. 5 gündür kaka yapmıyor ama kabız degil. fitil koydum yinede yapmıyor 2 aylık tam neden olabilir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okusaniz, bilirdiniz... Anne sutu alan bebekler, 30. gunden sonar. 5-7 gunde bir kaka yaparlar. Ikinmadigi surece mudahale etmeyin ve en muhimi SAKIN bu konuda, Turk doktorlarini dinlemeyin...
Yeni dogan ozellikleri ile ilgili yazilari okuyun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|