|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
RasimUsarer ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2015 Konum: İzmir Ödemis Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RasimUsarer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 20:12 |
Merhaba Hocam İlk Önce Yakşamlar 15 Yaşındayım Lise 2 Te gidiorum Cumartesiden Beri Ateşin Var Pazar Günü Azaldı Bugünde Çok Yoktu ama Düşmedi Atesim Tam Olarak Bide Şurup Hap İciyorum Şrupun İsmi Kreval Forte Hapın ismi DroFlu Cold Bana Yardımcı Olurmusunuz Doktotora Basvurmadim Balgam Da Var Yani Azda Korkuyorum Okula Gitmemde Bir Sakınca Var Midir Benim İçimi Rahatlatirsaniz çok Sevinirim Hocam Yaksamlar.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynada; dilinize bir bakil.. Pespembe, ve uzerinde, bir pas tabakasi yoksa, Grip geciriyorsunuz demektir, SAKIN, o suruplardan hicbirini kullanmayin.. Sicak ihlamur icine, limon ve Zencefil koyup, kaynar-kaynar icin, kendinizi sicak tutun ve sakin ates dusurucu almayin.
ates dustukten sonra okula gidebilirsiniz. Griplerde; Ates: 4-5 gun surebilir. Arkadan, oksuruk ve burun/geniz akintilari baslayacak, 2-3 haftada bu devre surer. Sogukta kalmayin, yorulmayin. oksuruk cok artarsa; bir tatli kasiginin yarisina bal, ustune, 7-8 damla Limon damlatip icin. Eski mailleride okuyun. |
|
![]() |
|
RasimUsarer ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2015 Konum: İzmir Ödemis Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RasimUsarer
Hocam Teşekkür Ederim Dilimin Üstü Bembeyaz Hocam Bu Normalmidir Bide İlaçları Bıraksak Bi Yan Etkisi Dokunur Mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O suruplari HICBIR ZAMAN kullanmayin. Onlar antibiyotik degilki, birakinca bir zarar olsun. Bilakis tamamen modasi gecmis ve eskiden sarlatanlarin kullandiklari ilaclardir. Ates+ Dilde pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug...in tab:gunde2x1 , 5 gun alin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı RasimUsarer
Saolun Teşekkürler Hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|