Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 15 Yaşındayım Ateşim Var
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum15 Yaşındayım Ateşim Var

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
RasimUsarer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RasimUsarer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 15 Yaşındayım Ateşim Var
    Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 20:12
 Merhaba Hocam İlk Önce Yakşamlar 15 Yaşındayım Lise 2 Te gidiorum Cumartesiden Beri Ateşin Var Pazar Günü Azaldı Bugünde Çok Yoktu ama Düşmedi Atesim Tam Olarak Bide Şurup Hap İciyorum Şrupun İsmi Kreval Forte  Hapın ismi DroFlu Cold Bana Yardımcı Olurmusunuz Doktotora Basvurmadim Balgam Da Var Yani Azda Korkuyorum Okula Gitmemde Bir Sakınca Var Midir Benim İçimi Rahatlatirsaniz çok Sevinirim Hocam  Yaksamlar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 22:10
Aynada; dilinize bir bakil.. Pespembe, ve uzerinde, bir pas tabakasi yoksa, Grip geciriyorsunuz demektir, SAKIN, o suruplardan hicbirini kullanmayin.. Sicak ihlamur icine, limon ve Zencefil koyup, kaynar-kaynar icin, kendinizi sicak tutun ve sakin ates dusurucu almayin.
ates dustukten sonra okula gidebilirsiniz.
Griplerde; Ates: 4-5 gun surebilir. Arkadan, oksuruk ve burun/geniz akintilari baslayacak, 2-3 haftada bu devre surer. Sogukta kalmayin, yorulmayin.
oksuruk cok artarsa; bir tatli kasiginin yarisina bal, ustune, 7-8 damla Limon damlatip icin. Eski mailleride okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RasimUsarer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2015 Saat 22:24
Hocam Teşekkür Ederim Dilimin Üstü Bembeyaz  Hocam Bu Normalmidir Bide İlaçları Bıraksak Bi Yan Etkisi Dokunur Mu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 06:43
O suruplari HICBIR ZAMAN kullanmayin. Onlar antibiyotik degilki, birakinca bir zarar olsun. Bilakis tamamen modasi gecmis ve eskiden sarlatanlarin kullandiklari ilaclardir. Ates+ Dilde pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug...in tab:gunde2x1 , 5 gun alin.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RasimUsarer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2015 Saat 10:14
Saolun Teşekkürler Hocam
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.