|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fyz_35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mar 2015 Saat 18:47 |
Arkadaşlar merhabalar benim oğlum prematüre olarak doğdu ve şuan 32.haftamızdayız bugune kadar daha birkere gülerek oynayarak uyudugunu uyandığını bilmem gecemiz gündüzümüz yok uyutuyorum 15-20 dk ka sora sanki biyerini sıkmışlar gibi ağlayarak uyanıyor bir kaç doktora gittik hepsi gaz sancısı zamanlaa geçecek diyor ama ben dayanamıyorum artık 5 aydır ne gece uyuyoruz ne gündüz bir çocuk sürekli ağlarmı benim bebeğim ağlıyor ağlamasın istersek davlumbazın altına gidiyoruz kolik de bukadar da kolik olunmaz ki :) iyi geceler çayından gaz damlalarına denemediğimiz kalmadı böyle bir bebek büyüteniniz oldumu aranızda ben artık kafayı yemek üzereyim o ağlıyor ben ağlıyorum bir türlü susturamıyorum masajlar yapıyorum vücudunu yağlıyorum falan ne varsa yapıyorum nafile ayakda sallamayla falan zaten uyumuyor ağlaması bile kesilmiyor... ilgilenen bütün annelere teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bebek gazinin sebebi; hareketsizliktir.. Mumkun oldugunca kucaginiza alip, yuruyun, yururken sirtinin beline dogru, bezin ustune vurun..
Birde; kakasina bakin, Altin sarisi olmasi gereken kaka, yesil cikiyorsa, cok yedirdiginiz icin sanci oluyor demektir. |
|
![]() |
|
fyz_35 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2015 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey çocuğu kucağımızdan bıraktığımız an dünyalar yıkılıyo sanarsınızki sırtında bi düğme falan var :) sürekli hareket halindeyiz ayakları falan çok hareketli altını açıp bırakıyorum 8 aylık bebekmiş gibi tepiniyor ama sürekli ağlama halinde..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120933 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, devamli aglama oluyor ve susturamiyorsaniz, bir "Idrar Tahlili" yaptirip, bana yazin. Bobrek tasi dusuruyor olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|