|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haz 2015 Saat 12:10 |
Hocam üç yaşındaki oğlum dün akşam ishal gibi çok cıvık kaka yaptı ardından ateşide çıktı ishal ve ateş gece boyu devam etti hiç azalmadan on defadan daha fazla yaptı bir gecede. Aizden öğrendiğim bilgilerle ateşine hiç müdahale etmedim ölçmedim bile zaten kaç olursa olsun ilaç kullanmayacaktım. Ama hocam ishalde ateşde aynen devam ediyo su dışında hiç bir şey yemedi o Yüzden çok halsiz yapmam gereken bir şey varmı yoksa bekleyeyimmi 😞😞
|
|
![]() |
|
gulseven ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Oca 2015 Konum: Elazig Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlış anlaşılmasın "sizden öğrendiğim bilgilerle "yazmıştım
|
|
![]() |
|
Hocam eşime engel olamadım çocuğu doktora getirdik sizden cevap gelene kadar beklemek istedim ama olmadı. Çocuk çok Ateşli idi kusmada başlamıştı doktor acilen yatış verdi istemedim ama eşim Israrla yatırdı doktordan kan Sayımı istedim beni bir güzel azarladı göstersem ne yapacaksın kan sayımını çocuk havale geçirebilir dedi. Yinede yaptırıp sonuçları size yazacağım. Şimdi serum veriyorlar ve doktor sürekli beni azarlıyor pedifen veriyorlardı müsade etmedim. Ama antibiyotik veriyorlar genta ben şimdi ne yapayım hocam çooook üzgünüm
|
|
![]() |
|
Dansite idrar 1046. Bakteri 18. Epitel Hücre 18. Hiyelin silendir 5. HGB 15.4 MCV 75.9 NEUT 81 LYM 11.6 MON# 1.13. En sonda hocam amip kisti 12-14 lökosit yazıyo bunlar siyah punto ile yazılanlar. Resim yükleyemiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Erkek cocuklarinda, IYE olmaz.
2- IYE oldugunda; Idrar Tahlilinde;Nitrit:(+) olur. 3- Antibiyotik gereken durumlarda, Kan Sayiminda; WBC(bu yas icin): 5.5-15.5 dur. 4- O cok bilmis doktora bir sorun bakalim, damardan verilen Genta, barsagin icindeki mikroplara nasil erisecekmis?? Damardan verilen, HICBIR ANTIBIYOTIK, BARSAK BOSLUGUNA GECEMEZ!!! Bu aptal, Tibbiyeyi nerde okumus? Bunu bilmek icin, doktor olmaya bile gerek yoktur. Ayricda, ishal ve kusma beraber oluyorsa, bu ROTAVIRUS veya diger viral ishallerden biri demektir, 1 hafta surecek!! Tedavisi yoktur. Oradan kacin ve evinize gidin. Bol su/sivi icirin, SAKIN; hicbir ilac/Antibiyotik vermeyin. Kusma cok olursa, Emedur100 fitil kullanin. (Gunde 1 tane, veya 2xyarim fitil yapin.) KACIN... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Haz 2015 Saat 19:58 |
|
![]() |
|
Hocam WBC 15.38 ben zaten sizin yazılarınızdan bildiklerimle kendi verdiği ilacı kullanmadım hemşireye rica ettim emedur fitil vurdurdum doktora söylemiş doktor bana bu YAŞ çocuğuna fitil olurmu sen ne yapmaya çalışıyorsun dedi bana. Öyleyse ben yarın kaçayım hocam genta çocuğa zarar verirmi verdiler şimdiye kadar döküntü falan yaparmı .çıkarsak çocuk zarar görürmü eşim iyice hassaslaştı dinlemiyor beni
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117918 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KACIN... HEMEN...
"doktor bana bu YAŞ çocuğuna fitil olurmu sen ne yapmaya çalışıyorsun dedi" Fitil; eriskinlere bile olur, o CAHILIN, haberi yok.. |
|
![]() |
|
Hocam bize doktor amipli dizanteri Demişti bir kaç gün hastanede kalmalısınız demişti ama ben size sormuştum ve çıkmıştık doktor bize Zimaks ve nidazol başka bir ateş düşürücü vermişti ben iki gündür sadece nidazolu kullanıyorum antibiyotiği kullanmadım WBC 15.38 di acaba yanlişmı yapıyorum kullanayım mı antibiyotiğide ishali devam ediyo. Ne yapmalıyım hocam bilemedim 😔
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|