Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 352
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak
    Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2015 Saat 12:36
Merhaba Kadir Bey,
Kızım 9 yaşında.16.08 itibariyle kulak şikayeti başladı.Tedavimizi biliyorum illiadin başladım ,fakat içine baksın diye dr.a da götürdüm.Kızarıklık v.s. yok dedi,kulak memesini elletmiyor,ağzını açamıyor ve yutkunamıyor.Dr.bekleyelim dedi,muayenede kabakulak da değil dedi.İbufen ve bactroban pomad verdi,kulak memesinde hafif bir kızarıklık var,belki sivilce v.s. çıkabilir diye.
Ne olabilir Hocam.ne yapayım.

Sevgiler.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 06:10
Kulak memesi yazmam yanlış,yanağımızın bittiği yerdeki çıkıntıya dokundurtmuyor.
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 06:53
Tragus denilen yerde Kadir Bey,ibufenin etkisi geçince tekrar başlıyor ağrı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 07:10
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2015 Saat 07:22
Cevabınız görünmüyor Kadir Bey.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 06:33
Siz genede, Iliadin damlaya baslayin. Ben sizin anlattiklariniza, o doktordan daha cok inanirim..
Yukarı Dön
elif2 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elif2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 06:47
KBB ye götürdüm Hocam,iltihap başlamş dedi.Ben zaten illiadine başlamıştım 3 güne tamamladım.16-17-18 ,ancak ceclor verdi.Nasıl devam edeyim,illiadin genelde 3 günde etkisini gösterirdi,ibufende veriyorum bu arada,özellikle sabah ağrısı çok oluyor.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2015 Saat 07:04
Sakin o antibiyotigi kullanmayin. Iladinden sonra agri gecti ise, sadece Serum fiz ile devam edin. Agri olursa tekrar Iliadin damla baslayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.