|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eki 2015 Saat 19:57 |
Kadir bey Iyi gunler dilerim
Musadenizle iki sorum olucak 1- dunya saglik orgutu sucuk Salam sosisi kansorejen Ilan etti ve kirmizi etinde muhtemelen kansorejen oldugunu soyledi.ne dusunuyorsunuz bu konuda ? 2- ABD de yasayan bir arkadasimin 2 aylik bebegi kiz 3.8 kg dogdu .sadece anne sutu aliyor iki ayda sadece toplam 400 gram almis .kakasi yesil ve mukuslu.surekli emmek istiyormus.siz yesil kaka fazla beslenince olur demistiniz ama kilo almasi gerekmezmiydi ? Sizce gelisimi yeter siz mi ? Tesekkur ederim |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu konu, uzun zamandan beri bilinen bir konu ama, Turk halkinin bu gidalari yeme aliskanliklari Amerikalilardan farkli oldugundan, zararli olabilmeleri zor.
Amerikali bir sahis, evde yemek pisirme adetleri olmadigi icin, bu tip gidalari hergun, gunde;2-3 ogun, hemde cok miktarlarda tukettigi icin ve ekmeksiz yedigi icin, zararli olabilir. yoksa; ayda-yilda, 3-5 dilim sucuk, pastirma yemekle bir sey olmaz... Hergun 200gram sucuk, pastirma, salam yiyen varsa, onlari bilemem... 2- Amerika'da genellikle "gram" kullanilmaz.. Oyle oldugunu farzedersek, dogumdan sonra kilo kaybetmis ve sonradan hizli kilo almaya baslamis bir bebekse, normaldir. Bence, acele etmesinler, obur ayki kilosundan belli olur. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Eki 2015 Saat 22:56 |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konuyla alakalı olarak sormak istiyorum..benim 4 yaşındaki oglum hergün kahvaltıda sucuklu yumurta olmadan asla sofraya oturmaz..bende her kahvaltıda yapıyorum yaklaşık 2 senedir..bu şekilde bir zararı olurmu? kesmeli miyim? bu arada güvendiğimiz kasaptan alıyoruz..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir kangal sucugu; 2 ogunde bitiriyorsa, zararli olabilir.. Olur, demiyorum...Olabilir!
Yoksa, hergun; 5-6 dilim yemesinden bir sey olmaz. Senelerdir olmamis, bundan sonrami olacak?? Olsa; Kayseri'de kanser patlamasi olmasi gerekirdi. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Eki 2015 Saat 23:00 |
|
![]() |
|
nukusev ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam cok tesekkurler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|