|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 23:11 |
Kadir bey merhaba , oğlum 16 aylik cildi çok kuru banyodan sonra bebek yagi sürüyorum ama hiçbişey farketmiyor.gecede kaşınıyor çok fazla kuru çünkü .ne önerirsiniz. Birde oğlum saat başı emmek istiyor.sadece sabahları yumurta peynir bal ve bisküviyle hazırladığım bulamaç şeklindeki kahvaltıyı yiyor.onun dışında bişey yemek istemiyor.genelde ekmek biskuvi kraker onları istiyor.muzunu meyvesinide güzel yiyor.3.5 kilo doğdu. Şu anda 16 aylik ve 12 kilo..bu akşam yarım kase çorba içti sonrasında fışkırır tarzda kustu.normalde kusma sikayetimiz yok.neden oldu acaba. .sürekli abur cubur istemesi ce saat başı emmek istemesi konusunda ne yapm alıyım. Endiseleniyorum.fazla kilolu olsun istemiyorum. Ablası da 8 yasinda 130 cm 35 kilo..ne onerirsiniz.vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin.şimdiden teşekkürler. İyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ve hala ne gece ne gündüz doğru dürüst uyumuyor.Gündüz az uyutsak hatta hiç uyutmasakta değişen bişey olmuyo. Sürekli kıvranıyor. Çok yedirmekten rahatsız oluyo demistiniz ama. Sadee emiyo zaten ..tabi sık aralıklarla. Karnından sesler geliyor
.spiraktin ve atarax bile denedim ama ekstra huysuzluk yaptı sadece.çıldırmak üzereyiz. Yol gösterin nolur..gündüzde sürekli mutfak kapisinda abur cubur peşinde .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117935 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iki kilo fazlasi var, sakin yedirmek icin zorlamayin. Cildi icin baska tavsiyem yok..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten zorla yemek yedirmeyi hiç sevmiyorum.ama çevre baskısı beni çok kötü etkiledi.çocuk kocaman oldu hala sadece anne sütu mu veriyorun
Doymuyor ondan ağlıyor dediler hep.peki saat başı emiyo olması onu rahatsiz mi ediyo..karnından sesler geliyo rahat uyumuyor.ve sürekli kraker bisküvi yemek istiyor.ek gıda vermesrmde. Sadece anne sutuyle gerekli vitaminleri alır degil mi.ileride obez olurlar diye çok korkuyorum açıkçası. Kızımda oglumda tatlıyı abur cubur cok seviyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|