Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cilt kuruluğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumCilt kuruluğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cilt kuruluğu
    Gönderim Zamanı: 03 Ara 2017 Saat 23:11
Kadir bey merhaba , oğlum 16 aylik cildi  çok kuru banyodan sonra bebek yagi sürüyorum ama hiçbişey  farketmiyor.gecede kaşınıyor  çok fazla kuru çünkü .ne önerirsiniz. Birde oğlum saat başı emmek istiyor.sadece sabahları yumurta peynir bal ve bisküviyle hazırladığım bulamaç  şeklindeki kahvaltıyı  yiyor.onun dışında bişey yemek istemiyor.genelde ekmek biskuvi  kraker onları istiyor.muzunu meyvesinide güzel yiyor.3.5 kilo doğdu. Şu anda 16 aylik ve 12 kilo..bu akşam yarım kase çorba içti sonrasında fışkırır tarzda kustu.normalde kusma sikayetimiz yok.neden oldu acaba. .sürekli abur cubur istemesi ce saat başı emmek istemesi konusunda ne yapm alıyım. Endiseleniyorum.fazla kilolu olsun istemiyorum. Ablası da 8 yasinda 130 cm 35 kilo..ne onerirsiniz.vaktinizi alıyorum hakkınızı helal edin.şimdiden teşekkürler. İyiki varsiniz 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 03:14
Ve hala ne gece ne gündüz doğru dürüst uyumuyor.Gündüz az uyutsak hatta hiç uyutmasakta değişen bişey olmuyo. Sürekli kıvranıyor. Çok yedirmekten rahatsız oluyo demistiniz  ama. Sadee emiyo zaten ..tabi sık  aralıklarla. Karnından sesler geliyor 
.spiraktin ve atarax bile denedim ama ekstra huysuzluk yaptı sadece.çıldırmak üzereyiz. Yol gösterin nolur..gündüzde sürekli mutfak kapisinda abur cubur peşinde .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117935
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 04:53
Iki kilo fazlasi var, sakin yedirmek icin zorlamayin.
Cildi icin baska tavsiyem yok.. 
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ara 2017 Saat 09:00
Zaten zorla yemek yedirmeyi hiç sevmiyorum.ama çevre baskısı beni çok kötü etkiledi.çocuk kocaman oldu hala sadece anne sütu mu veriyorun
Doymuyor ondan ağlıyor dediler hep.peki saat başı emiyo olması onu rahatsiz mi ediyo..karnından sesler geliyo rahat uyumuyor.ve sürekli kraker bisküvi yemek istiyor.ek gıda vermesrmde. Sadece anne sutuyle gerekli vitaminleri alır degil mi.ileride obez olurlar diye çok korkuyorum açıkçası. Kızımda oglumda tatlıyı abur cubur cok seviyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.