|
Anne sütü alerjisi mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Camdakicicek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Camdakicicek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 01:54 |
Merhabalar hocam. 2 aylık kız bebeğim var. Yaklaşık doğumundan itibaren gaz sorunumuz var bunun yanı sıra, sac diplerinde,yüzunde kulak arkaları ve enseye, doğru yayilan minik sivilceler cikmaya başladı. İlk basta isilik oldugunu düsündüm ancak ilerleyen zamanlarda kabuklanma haline dondü şu anda kaşlarında da mevcut. Mukuslu kaka yapıyor ve neredeyse her emme sonrası kaka yapiyor. Ilk kez 2 gece önce kakasında iplikimsi nokta şeklinde kan gördum. Süt alerjisi olabilir mi? Çok endişeliyim bu konuda lütfen beni aydinlatın.
|
|
camdakicicek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Anne sutu allerjisi diye bir teshisi, dunya'da; bir tek Turk cocuk doktorlari koyarlar.. Asiri beslenme sonucu bu sekilde kaka cikar. Beslenme aralarini ACIN.... Ciltteki hadiseler; ASIRI sicak tutmaya (giydirmeye) baglidir. HERGUN yikayin, takke, patik kullanmayin, basi terlemeyecek kadar giydirin. Asiri sicak tutulan bebekler, asiri terleme ile su kaybederler ve susuzluk hissettikleri icin de, memeye saldirirlar. Sonucta, hem cilt hem kaka bu sekilde olur… Meme aralarinda su teklif edin, istedigi kadar icsin.. Etrafinizda; yaslilar varsa, KESINLIKLE dinlemeyin.. |
|
![]() |
|
Camdakicicek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Camdakicicek
Hocam Allah razı olsun. Inanin yemeden icmeden kesildim yediklerim bebegime dokunur diye , sütumde azalma bile oldu. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Birde bu yuzundeki kuruluk icin kullanabilecegim bir nemlendirici öneriniz varmıdır hocam?
|
|
camdakicicek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118097 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ozel bir "nemlendiriciye" gerek bile yok. Sizin kullandiginiz krem de olur, hicbir sey bulamazsaniz, cok ince bir tabaka pisik kremi surun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Camdakicicek
Hocam peki kulak arkalarindaki kabuklanmalarin sebebi nedir? Gun asiri yikiyorum bebegimi nemli de tutmuyorum mantar olabilir mi?
|
|
camdakicicek
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayir, mantar o sekilde olmaz.. Teri ile derisi gecimsiz!!! Bir zaman sonra olmayacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|