Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Anne sütü alerjisi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Anne sütü alerjisi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Camdakicicek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Camdakicicek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Anne sütü alerjisi mi?
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 01:54
Merhabalar hocam. 2 aylık kız bebeğim var. Yaklaşık doğumundan itibaren gaz sorunumuz var bunun yanı sıra, sac diplerinde,yüzunde kulak arkaları ve enseye, doğru yayilan minik sivilceler cikmaya başladı. İlk basta isilik oldugunu düsündüm ancak  ilerleyen zamanlarda kabuklanma haline dondü şu anda kaşlarında da mevcut. Mukuslu kaka yapıyor ve neredeyse her emme sonrası kaka yapiyor. Ilk kez 2 gece önce kakasında iplikimsi nokta şeklinde kan gördum. Süt alerjisi olabilir mi? Çok endişeliyim bu konuda lütfen beni aydinlatın.
camdakicicek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 03:33
Anne sutu allerjisi diye bir teshisi, dunya'da; bir tek Turk cocuk doktorlari koyarlar..
Asiri beslenme sonucu bu sekilde kaka cikar. 
Beslenme aralarini ACIN.... 

Ciltteki hadiseler; ASIRI sicak tutmaya (giydirmeye) baglidir. HERGUN yikayin, takke, patik kullanmayin, 
basi terlemeyecek kadar giydirin. 

Asiri sicak tutulan bebekler, asiri terleme  ile su kaybederler ve susuzluk hissettikleri icin de, memeye
 saldirirlar. Sonucta, hem cilt hem kaka  bu sekilde olur… Meme aralarinda su teklif edin, istedigi kadar
 icsin.. 
Etrafinizda; yaslilar varsa, KESINLIKLE dinlemeyin.. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Camdakicicek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 14:11
Hocam Allah razı olsun. Inanin yemeden icmeden kesildim yediklerim bebegime dokunur diye , sütumde azalma bile oldu. Cevabiniz icin cok tesekkur ederim. Birde bu yuzundeki kuruluk icin kullanabilecegim bir nemlendirici öneriniz varmıdır hocam? 
camdakicicek
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 19:27
Ozel bir "nemlendiriciye" gerek bile yok. Sizin kullandiginiz krem de olur, hicbir sey bulamazsaniz, cok ince 
bir tabaka pisik kremi surun. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Camdakicicek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2018 Saat 21:28
Hocam peki kulak arkalarindaki kabuklanmalarin sebebi nedir? Gun asiri yikiyorum bebegimi nemli de tutmuyorum mantar olabilir mi? 
camdakicicek
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2018 Saat 04:59
Hayir, mantar o sekilde olmaz.. Teri ile derisi gecimsiz!!!
Bir zaman sonra olmayacak. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.