|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Oca 2019 Saat 14:53 |
Sayın hocam, 8 yaşındaki oğlum alerjik bir yapıya sahip. Sabahları ardı ardına hapşurur ve burnu çok tıkanır. 1 ay önce grip oldu iyileşti fakat balgam şeklinde geniz akıntısı var bir türlü geçiremiyorum. Tuzlu suyla burun içine basınçlı temizlik yapıyorum özel aparat ile, arada iliadin ile burun açıyorum ama balgam şeklindeki akıntı geçmiyor. Bi öneriniz varmı? Doktora götürünce alerji şurubu ve nazonex sprey veriyor. Onlarda bir süre iyi geliyor ama bu durum hep tekrar ediyor. Çocuk hiç rahat uyuyamıyor. Konuşurken genizden konuşuyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nasonex kullandiginiz icin bunlar HEP basiniza geliyor… Nasonex; "Kortizondur"!!! Sahte bir iyilik hali yaratarak, sizi aldatiyor.. Kortizon etkisi ile bagisiklik baski altinda oldugundan, arkadan gelen enfeksiyon, basit bir enfeksiyon olsa bile agir hastalik yapiyor.. Zaten bu; "Sahtekarligin 3 safhasinin" Turk doktorlar tarafindan cok sevilmesi de bu yuzden.. Cocuklar devamli hasta oluyorlar. Buruna "basincli tedavi" YAPMAYIN.. Butun ifrazati ve mikroplari Sinusler icine sokuyursunuz!! En sonunda, Sinuzit tedavileri baslayacak, caniniza okuyacaklar. |
|
![]() |
|
Emelll ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam cevabınız çok teşekkür ederim, basınçlı temizlikten kastım tuzlu su veya deniz suyu spreyi ile burun içini temizlemekti. Bu yanlışmı ? Sizin değerli yazılarınızı okuduğumda buyana (1yıldır)nasoneks kullanmıyoruz. Peki hocam bu durumu iyileştirmenin yolu nedir? Bu konuda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Ne kullanmalıyım, ne yapmalıyım? çocuğumu sağlığına kavuşturmanın yolu nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Griplerin iyilestirici bir tedaviuleri YOKTUR... Serum fiz sadece, rahatlatir.. SAKIN, Turk doktorlarin; "Soguk alginligi ilaci" diye verdikleri sacmaliklari kullanmayin.. Sadece damla seklinde temizlik yapin, basinc/puskurtme kullanmayin. Hic mi yazilarimi okumadiniz??? Hic olmazsa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|