|
D vitamini endişesi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kırçiçeğim
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: D vitamini endişesiGönderim Zamanı: 22 Haz 2019 Saat 21:10 |
|
Hocam hergun kafa karıştıran haberlerden gerçekten kuşkucu ve tedirgin bir halim oldu. 8 yasindaki kızım icin her sene 15 kasımda doğum günü olduğu için unutmamak adina ailece dwit ampul 300.000 ünite sanirim ekmegin üzerine kırıp alıyoruz. Simdi ampül şeklinde alınan d vitaminin fazlasinin karaciğerde birikmesi sonucu olusan zararin siroza kadar gidecegi böbreklere verdiği zararlar anlatilarak yiyeceklerden ve güneşten d vitamini alınması gerektiği asla ampül kullanılmaması anlatildikca ben gercekten size sigindim birçok kez bu ve buna benzer sorular size yöneltildi siz tiptaki gelişmeleri cok yakınen takip ediyorsunuz ampulün zararlari bu kadar ciddi hasarlara neden oluyor mu. Ben her sene dwit aldıktan sonra bel agrilarim gercekten azalıyor kendimi daha iyi hissediyorum çocuklara ampül fazla gelmiyor degil mi vücuda birden yükleme yapiliyor ve fazlası organlara zarar veriyor mu beni bu konuda son noktayi koyacak bir aciklama ile huzurlu bir duyguya donustururmusunuz gercekten tedirginim tesekkur ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Haz 2019 Saat 08:55 |
|
İzahı gayet basit!! Türk doktorları asla ailelerin sorunlarını kendilerinin çözmelerinden hoşlanmazlar..
Senede 1 veya 2 defa Dvit3 ampulü kendinizin içirmenizden hoşlanmazlar.. Her 2-3 ayda bir, sırf Dvitamini eksikliğinden ötürü doktorlara koşmanız ve muayene + Tahlil bir çuval para ödemenizi isterler. Bu pustları sakın ciddiye almayın.. Sizden bir evvelki annenin yazdıklarını okuyun.. Her sene 1 ampul içirdiği halde, yeterli olmamış.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Haz 2019 Saat 08:57 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|