|
Göz muayenesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Tem 2019 Saat 15:57 |
İyi günler hocam, kızım 4 yaş 4 aylık. Girp sonrası göz arazları sebebi ile ailecek göz doktoruna gittiğimiz sırada, doktor kızımda mix astiğmat tespit etti, muayenede göze damla yaptı, ışıkla, makineyle baktı, uzaktan şekil gösterdi sordu, gözlük yazdı, gözlüğü aldık takmam demedi ama anne böyle göremiyorum zor oluyor deyince aynı doktora tekrar gittik, gözlüğe alışır, takmazsa göz tembelliği oluşur, taksın dedi
Kızım gözlük takmaya itiraz etmiyor ama gözlükle göremiyorum deyince başka doktora götürdüm, o göz doktoru da çocuk %100 görüyor, gözlük takmasına bile gerek yok, taksa gözünü bozarsnız, çocuk haklı gözlükle görmüyor dedi. İki göz doktoru birbirine bu kadar ayrı teşhis olabilir mi hocam, gözü bir makine ile ölçüp derece mi çıkarıyorlar, nasıl anlayamıyorlar??Kızım yön şekil rakam renk biliyor. Ben evde uzak yakın soruyorum söylüyor gözlüksüz çoğu şeyi. Ben miyopum, eşim miyop astiğmat, ailelerimizde gözlüklü çok kişi var. Göz ile ilgili durumlarda muhakkak göz doktoruna gidin dediğinizi okuyorum hocam. İlk doktorun dediği gibi göz tembelliği olur mu? Bize en yakın Antep ve Adana dünya göz hastanesi var. Oraya mı gidelim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
" İki göz doktoru birbirine bu kadar ayrı teşhis olabilir mi " Bal gibi de olur.. Bu sekilde, adi-sani duyulmamis it surusu kadar Tip fakulteleri acilirsa, boyle doktorlarda cikar.. Icinizde suphe varsa, bir; Dunya Goz hastanesine gidin. Birinci doktoru hic gozum tutmadi. |
|
![]() |
|
antipc ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Tem 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için. Hocam Dünya Göz Hastesinde şube önemi var mıdır? Adana ve Antep yakın bize.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119025 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangisi olursa. Zaten sizi ilk muracaatta yonlendirecekler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|