|
7 gündür süren mukuslu kaka tüm ilgili forumları |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 7 gündür süren mukuslu kaka tüm ilgili forumlarıGönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 16:40 |
|
HOCAM MERHABA, 1 SENEDIR LONDRA'DA YASIYORUZ VE BURADA HASTA OLMAMAK İÇİN DUA EDİYORUZ. TURKIYE DE HERSEY BELKI ABARTILI AMA BURADA DA COK FARKLI BIR SISTEM VAR. KONUYLA ILGILI TUM YAZILARI GUNLERDIR OKUYORUM. ASLINDA BIR CEVAP BULDUM AMA BURADA FLAGYL SURUP ALMAK ICIN UGRASMAM LAZIM. KIZIM 3 YASINDA, 97 CM BOY VE 13 KG. 4 AGUSTOS 2016 DOGUMLU. KG AZ BILIYORUM. 1AYDIR TURKIYE DE TATILDEYDIK VE CTS DONDUK, PAZARTESI ISHAL ZANNETTIGIM BIRSEY BASLADI AMA SONRA OYLE OLMADIGINI ANLADIM. NORMALDE SADECE GUNDE 1 KERE YAPAR, ARA AR DUPHALAC KULLANDIGIM DA OLDU. GUNDE 4 DEFA KIVAMLI BIR KAKA YAPIYOR ARADA SULU, BAZEN 5 I DE BULUYOR. YERYEMEZ YAPIYOR. YEMESI ICMESI GUZEL, HAREKETLI. AMA KAKADA YOGUN MUKUS VAR. İLK DEFA BOYLE BIRSEY GORUYORUM. BUGUN 6.GÜN. BURADA OZEL ZOR, SAGLIK OCAGINA GITTIM. DEVAM EDERSE PAZARTESI KAKA TAHLILI YAPACAKLAR. BENCE DEVAM EDECEK. ATES KUSMA YA DA BASKA BIRSEY YOK. SADECE MUKUSLU ISHAL. ZATEN COK KILOLU BIR COCUK DEGIL KG KAYBEDECEK DIYE KORKUYORUM. FORUMDA AYNI DURUMDA AMA 5 YASINDA OLAN BIR HASTAYA BASKA HICBIR SIKAYET YOKTU GORUNURDE 5 GUN FLAGYL VERDINIZ. BIZ DE OYLE MI YAPALIM ? ONERINIZ NEDIR ? ILK DEFA BOYLE BIRSEYLE KARSILASIYORUM. ILK COCUGUMU TURKIYE DE BUYUTTUM, HER DR A GITTGIMIZDE ANTIBIYOTIK VERECEKLER DIYE KORKARDIM. SIMDI ISE IKINCI CCOCUKTA TAM TERSI ZORLUK. ILAC VE ANTIBIYOTIK YASAK GIBI BIRSEY BURADA HOCAM. EGER FLAGYL ONERIRSENIZ BIRSEKILDE TEMIN ETMEYE CALISIRIM BURADAN. SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM CEVABINIZ ICIN. SONGUL |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 19:40 |
|
Tarifiniz; "Dizanteriform" ishale benziyor. Flagyl temin edebilirseniz, kullanin.. Bu kadar zaman gecmis, kendiliginden de duzelebilir.
|
|
![]() |
|
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 20:14 |
|
|
|
![]() |
|
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 22:19 |
|
Hocam teşekkür ederim FLAGYL pzt başlayacağız bu sürede çocuğum bir zarar görür mü yani iç organları ya da başka birşey? Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2019 Saat 22:20 |
|
Açıkçası çok endiseliyim ve çocukta kalıcı bir hasar birakir mi yada kronik bir hale gelir mi? Antibiyotik başlayacağız ama geç mi kaldik
|
|
![]() |
|
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2019 Saat 01:45 |
|
hocam bir de FLAGYL kaç gün ve ne miktarda kullanacağımı da yazar mısını lütfen ? Dizanteriform ishal yapan mikrop yerleşir mi vücuda ? Tekrarlar mı ? Çok soru soruyorum ama ilk defa başımıza gelen bir durum ve çok endişeliyiz. teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2019 Saat 05:06 |
|
1 hafta kullanin.. Gerisi luzumsuz sualler.
|
|
![]() |
|
mayalisa
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2019 Saat 15:13 |
|
Hocam son olarak aşağıdaki konularda cevaplarinizi rica ederim:
1- büyük kızım 7 yaşında ona bulaşır mı ? 2- bugün antibiyotik başladık, kaç günde toparlanır?2.5mlx3 defa gunluk doz. 3-eczanede FLAGYL kalmamıştı metronidazole verdiler mecbur başladım aynıdır dediler ama sizin de teyidinizi rica ederim. 4- bu surecte diyet öneriyor musunuz yoksa herşeyi yesin mi? Tekrar çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|