|
Ateş ve uçuk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zuzu22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eki 2019 Saat 22:18 |
Merhabalar hocam,
13 aylık kızımın dudak kenarında tek bir vezikül oluştu. Onun akşamına ateşlenmesi başladı.3 gece ateşlendi.ateşlendiği sırada ağlama krizine giriyor, kusuyor bizi falan tanımıyormuşcasına ittiriyordu.ateş düşürücü veremedik ılık duş ile kendine getirdik bu dönemlerde. Veziküller yanyana çoğaldı. Ben el ayak ağız hastalığı olacak sandım ama uçuk ağzının kenarındaki. Ağzının içi de pamukçuk dolu. 2 gündür ateş yok .uçuk hergün tek vezikül vererek büyüyor. Ağzının içi aynı pamukçuk dolu.ve nerdeyse 3 gündür abartısız hiç bir şey yemiyor sadece emiyor. karadut pekmezi içirmeye çalıştım onu da içmedi. Uçuk ve ağzının içindeki yaralar için ne önerirsiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118914 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ucuk icin; Zovirax veya Asiviral krem, 4 saatte bir surun, gece 04:00 de surmeyin. Agiz ici; Herpangina ise, 4 gun kotu gececek demektir. 1 hafta surer, tedavisi yoktur.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eki 2019 Saat 21:16 |
|
![]() |
|
zuzu22 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki bu ateşin sebebi uçuk mudur yoksa ateşi çıktığı için mi uçuk çıkmıştır? Öpmeyin çocuğumu deyince arıza insan ben oluyorum öptürünce sonuç bu oluyor işte.
|
|
![]() |
|
Bir de hocam saat 04:00 e kadar mı saatte 1 sürülecek? Saat 04:00 de sürmeyin demişsiniz? 4 den kaça kadar sürmeyeceğim bir de neden 04.00 de sürmüyoruz bunun sebebi nedir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118914 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabahat bende!!!!! Niye cevap yaziyorumki!!! ESKI MAILLERI OKUYUN!!!
|
|
![]() |
|
Okudum hocam eski maillerinizi. 4 saatte 1 sürün diyor onlarda. Bana saatte 1 sürün demişsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tipografik hata! O yuzden okuyun diyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|