|
Geniz akıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kas 2019 Saat 05:36 |
Hocam 3 yaşında ki kızım 2 aydır kreşe gidiyor gittiği gideli hasta oluyo ilk bı sene bunu çekeceğiz gibi ama benim içim cok husursuz iki aydır devamlı farklı farklı ilaçlar kullanıyorum her Dr başka bişey veriyor acaba her gün farklı ilaç içmesi kötü bı zarar vermiş olabilirmi? Bu ilaçları gece yatmadan önce bı ölçek verdim rahat uyuyabilsin diye. Dün yine dr a gittik ara ara kriz şeklinde oksuruyo bogulcak gibi oluyo Dr geniz akıntısı dedi iburamin allerset iliadin burun spreyi verdi akşam yatmadan önce bunları veriyorum. Doğrumu yapıyorum?(serum fiz.bal limon asla icmiyor)Gold mix aldım onu yastığına damlatiyorum. İşin aslı çok kafam karıştı çok oksurdugu için kreşe devam etmesi için mecbur kaliyorum bu ilaçları kullanmaya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konu cok anlatildi, LUTFEN eski cevaplari ve Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazilarimi iyi okuyun. Zaten; "Sahtekarligin 1. Safhasi" ilaclarini vermeye baslamis, sonunuz kotu olacak!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Kas 2019 Saat 07:59 |
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yazdiklarinizi devamlı okuyan bı üyeyim ben. Ama bal limon ve serum fizyolojik konusunda napsam olmuyor içmiyor. Bu durumlar için hangi ilaç sizce en iyisi? Biliyorum ilaçların hiç iyisi yok ama elim kolum bağlı kaliyo malesef
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limon-bal yerine, 3-5 yudum; Portakal veya mandalina suyu verin. SAKIN ilac kullanmayin. Oksurugu bir defa baskiladinizmi, hastalik hemen akcigerlere iner.. Bu ilaclarin tamami tuzaktir.. Soner Yalcin'in; "Kara Kutu" kitabini okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|