|
IYE teşhisi ve iğne tedavisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bombayanak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bombayanak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2019 Saat 21:21 |
Kadir hocam merhaba, yazdıklarınızı okumakla birlikte lokosit değerlerinde kızımın değerlerine benzer görmediğim için emin olmak istiyorum , 38,5 civarında ateşve halsizlik,akşamları kusma ve karın ağrısı sebebiyle doktora gittik idrar tahlili yaptı, NİTRİT negative çıktı , diğer Negatif değerleri yazmıyorum , ERİTROSİT + değeri 8 LÖKOSİT +++ değeri 18 Nitrit negative olduğu için ben iye yok diye hareket etmek istiyorum fakat lokosit den dolayı da verilmiş 3 adet antibiyotik iğne var , almadım size bir sormak istiyorum , bu değerler ile antibiyotik kullanmamıza gerek var mı , yaban mersini kullanmak yeterli mi , geceleri ateş 38,5 a çıkıyor , halsizlik de bir yandan , kolaya kaçmak istemiyorum fakat artık gerçekten her doktorun reçetesini araştırmaktan yoruldum, cevabınız benim için çok önemli, burada yazdığınız belirtilerin büyük çoğunluğunu taşıyoruz şu anda Nitrit in negative olması fakat kusma,iştahsızlıkihalsizlik,ateş,karın ağrısı ve 3 gündür devam eden ateş, iye yoktur diyeibliriz miyiz , böbreklerin zarar görmesinden endişe ediyoruz, selamlar. Düzenleyen bombayanak - 10 Ara 2019 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117481 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
IYE ile alakasi yok... Idrar ornegi alinirken, alt temizligini iyi yapmadiniz ise, tabiiki de, Lokosit cikar. Sakin cocuk doktorlarina inanmayin. Arkadan; ishal gelecek! Sakin ilac kullanmayin. |
|
![]() |
|
bombayanak ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2019 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bombayanak
Dün hastanaden sonra iğneyi almadık,akşam ateş yine 38,5 leri gördü , bal limon , cold mix,serum fizyolojik devam ettik, sabaha çok şükür ateşi normale döndü şu an sadece burun tıkanıklığı var , galiba yakın zamanda da kulak ağrısı başlayacak 2x1 3 gün iliadin kullanacağız , kulak ağrısına gidince de orta kulak iltihabı dedikleri için. Ben sadece para için bu işi yapanları Allah a havale ediyorum ki zaten paramızı da alıyorlar,yani al o parayı yine ama neden küçük çocuklara , geleceğimiz dediğimiz nesillere bunları yapıyorlar,neyse çok tartışma götürür bu konular, size teşekkür ediyorum gerçekleri söylediğiniz için , bu kadar dua size cennete götürsün.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117481 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Darisi; okumayanlarin ve okuyup inanmayanlarin basina!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bombayanak
Hocam bir sorum daha olacak , kusma daha once karşılaştığımız bir durum değildi , 3 gecedir kusma ve ateş görüyoruz , kusmayı nasıl yorumlamalıyız ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Domuz Gribi serisinden bir grip olusmustur.. SAKIN ilac/antibiyotik vermeyin.. 2- Yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmistir, sakin ilac/antibiyotik vermeyin. Kusma asiri sayida (3 den fazla), ( ve 1 gunden uzun) olursa: Emedur 100 Fitil kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|