Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İnatçı ateş+ crp/wbc yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İnatçı ateş+ crp/wbc yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İnatçı ateş+ crp/wbc yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 00:26
Hocam merhaba, 6.5 yaşındaki kızım 2 hafta önce ateşlendi bir kaç güne toparladı. Oral yolla ilaç içmediğinden novalgin damla dışında bir şey vermedim. 1 günlük iyilik halinden sonra tekrar ateşlendi, ve yaklaşık 10-11 gündür bir iyi bir kötü. Ateşleniyor, düşüyor, tekrar çıkıyor. Burun akıntısı da var. Halsizlik, iştah kaybı ve baş ağrısı oluyor ateşlenince. Evdeki ateş ölçer ile genelde en fazla 38,5 ateş oldu. Bugün de kötüleşince acile gittik, orada 39 ölçtüler ateşi. Novalgin iğne yapıp ateş düşünce kan aldılar. Crp: 132,7 wbc: 16,2 Ly%: 13,6

İlk kez böylesine müzminleşti hastalık, sizi okuyarak bu yaşa getirdim. Ama dediler ki crp yüksek antibiyotik iğne 3x1 başlayalım; düşmezse yatış bile gerekebilir çok yüksek bir değer. Ama kulak ve boğazda bi sorun yok. Ben enflamasyondan da bu kadar artmış olamaz mı dedim, bu beklenilenin üstnde dedi crp için. İpnr yaptıracakken başka bi dr çocuk uzmanı görmeden, odağı bilmeden antibiyotik vermeyelim dedi gönderdi.

Sizin yorumuz nedir hocam? Çok uzun oldu ama tedirgin etti ilk kez bir hastalık bu kadar uzayınca. Sevgiler, Allah sizden razı olsun 🙏
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 00:29
https://www.hizliresim.com/r0rQlN
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 00:32
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 00:34

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 03:20
Bunlara bos verin!! 
Goruyorsunuz degilmi; CRP'yi nasil da sahtekarlik araci olarak kullaniyorlar!! 
Niye yazilarimi okumadiniz??
Niye; Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olmadiginda, Antibiyotik gerekmedigini ogrenmediniz?? 
Gene de ucuz kurtulmus sayilirsiniz. 
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 07:11
Hocam okumaz mıyım? Dili beyaz ama ben kokudan emin olamadım. 2 hafta düşmeyince ateş, tahlil için gittin doktora.. Viral mi sizce? Eğer öyleyse, 2 haftada geçmez miydi? Teşekkürler 🙏
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 07:15
Sizden öğrendklerimle hep sürekli diline bakıyorum, pas gibi renkli değil ama beyaz bir tabaka oluyor.. iyi olduğunda dili de düzeliyor gibi, ateşlenince yine beyaz ve noktacıklı üstü.
Allah razı olsun tekrardan hocam 💐
Yukarı Dön
fundagc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fundagc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2020 Saat 09:01
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.