|
Nimenrix asi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 2005kiraziboege2017
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mar 2020 Saat 10:02 |
Merhaba hocam ben 37 aylik ve 14 yasinda iki oglumada nimenrix asisini 4 mart 2020 de vurdurdum ama kucuk olan asi olurken kolunu cekti asi tam olmadi hemsire biraz kaldi dedi ama oldu dedi ama ben bi turlu emin olamiyorum sizin fikrinizi soracaktim hocam bide ben yeni uye oldum simdiden tesekkur ederim bu asi hakkinda dusunceleriniz nelerdir asi yeterlimidir sizce buralarda soracak kimse yok lutfen
Düzenleyen 2005kiraziboege2017 - 08 Mar 2020 Saat 17:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
makale ve forum daki yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
2005kiraziboege2017 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mar 2020 Konum: Kirsehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Tesekkur ederim hocam okudum ama bi turlu rahat edemiyorum lutfen yardimci olurmusunuz asi yeterli gelirmi acaba değerli göruslerinizi rica ediyorum
Düzenleyen 2005kiraziboege2017 - 08 Mar 2020 Saat 20:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Biliyorum bana kizacaksiniz ama emin olmak istiyorum burdaki doktorlar hicbir bilgi vermiyo sadece asi ol diyo makaleleri ve gecmisteki butun yazilari okudum bu asinin turkiyede suanlik gerekli olmadigini anladim fakat gelecekte boyle bir sorun ciktiginda bizim bu tam olarak yaptiramadigimiz asi işe yararmi diye endişeleniyorum sadece onu öğrenmek istedim yeteri kadar antikor üretirmi onu merak ediyorum gelecekte asi tekrari olmaz dediler burdaki doktorlar cunku yasi buyuk dediler (3) yasinda cocuk o yüzden size sormak istiyorum lutfen değerli görüşlerinizi öğrenebilirmiyim .Teşekkurler hocam şimdiden .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117923 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu asilar cok yeni olup, kac sene koruduklarina dair bir bilgi yoktur.
Gerek de yok.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|