|
Alerji |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Roselin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2020 Saat 19:25 |
Mrb ..bebeğim 3.5 aylık..3 _4 gündür huzursuzluk sebebi ile doktora götürdüm..kakasını görmek istedi doktor ve rengi yeşil ve sümüksü dedi..kan testi yapıldı IgE 39 çıktı ve çok yüksek alerjisi var süt alerjisi olabilir dedi ..kaka testi temiz çıktı..2 haftalık diyete girdim fakat benim de sağlığım bozuldu..diyetin birinci haftasında çocuk ishal oldu tabi bende..ve pişik başladı diyetten önce yoktu..herhangi bir kızarıklık kabartı da yok ağzında veya vücudunda..tabi pişik olunca ben yumurta yemeği de kestim..çocuk anne sütü alıyor buarada..ne yapmalıyım diyeti kesmelimiyim..?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne yapacaksınız? Bir daha o CAHİL dokrora gitmeyin..
Huzursuzluk + Mukuslu kaka + Kilo alma= Çok yemeğe bağlıdır. EĞER; kilo kaybı varsa, bir hastalık düşünülür. Kilosuna bakın. Normal veya fazla ise, SAKIN o cahil doktora uyup diyet filan yapmayın. Bu gerzekce sahtekarlıgı, Turkiye'de nerede ise Çocuk doktorlarının tamamı uygularlar. Çok yaygın bir sahtekarlık usulüdür. Meme aralarını açın, huzursuzluğu yok olur. |
|
![]() |
|
Roselin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağu 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam cevabınız ićin..sadece merak ettiğim IgE aralığı 0_15 arasında olması gerekirken 39 çıkmış peki bu yükseklik sorun teşkil eder mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117988 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O "Referans aralıkları" çocuk "Refrans Aralıkları" değil.
Bu laboratuvar sahtekarlığı Turkiye'de çok sık yapılarak; doktor-Laboratuvar işbirliği ile hastalar soyulurlar! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|