Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenıdogan solunum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenıdogan solunum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenıdogan solunum
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2021 Saat 01:41
Kadir bey merhaba. Kuzenimın bebegı hakkında size soru sormak istiyorum. 29.01.2021 de normal dogumla 3800kg 51 cm bir erkek bebegı dunyaya geldi. Bebek suan hastanede yogunbakımda solunumu cok hızlı demişler. Dogdugu hastaneden baska bir hastaneye sevk etmışler. Anneyı yanına almıyolar emzirmesıne izin vermıyorlarmış. Anne sut sagıp veriyo agızdan beslemıyolarmıs. Kuzenime sordum dogdugunda emzırdın mi diye evet emzırdım bebek gayet iyi emdi hatta memeden zorla ayırdım dedi. Hocam bebek hakkında cok bilgi vermemısler. Acaba neden olabılır bu hızlı solunum. Bebek kilolu oldugu ıcın dogum anında olmus olabilir mi.  
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119151
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2021 Saat 03:19
Ozel hastanede ise, her sey mumkun. Bir sekilde bebegi gorun! 
Oksijen'e ihtiyaci yoksa, agizdan beslenebiliyorsa, hemen kacin. 
Yukarı Dön
Meryemesma Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 174
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Meryemesma Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2021 Saat 06:08
Evet hocam ozel hastane. Bugun bebegın durumu hakikında aileye bilgi verilecekmış. Haftasonu araya gırdıgı ıcın tam detaylı bilgi verılmemış. Anne bebegı ilk dogdugunda gorebilmş ve emzırebılmıs. Devlet hastanesinde dogum yaptı. Oradan kartal cocuk yogunbakıma sevk edeceklerdi yer olmadıgı ıcın ozel bir hastaneye sevk yapılmıs. Ins dedıgınz gibidir bebek ıyıdır. Anne perisan durumda uzuntuden sutu gıdıcek dye korkuyoruz zaten sagmakla cok az gelıyor.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.