|
İliadin damla hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Deryad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şub 2022 Saat 23:33 |
Merhaba Kadir bey,
İlliadin damlayı sadece kulak ağrısı olursa kullanmamız gerwktiğini söylersiniz bizde hep öyle yapıyoruz. Fakat ilaç prospektüsünde burun tıkanıklığının giderilmesi ve Paranazal sinüs (yüz sinüsleri; alın, burnun arka kısmı ve burnun her iki tarafında bulunan kemik boşluklar) hastalıklarında salgı boşaltılmasına yardımcı olarak, kullanılabileceği yazıyor. Çocuklarda geniz akıntısının fazla olduğu dönemde kullanılabilir mi sormak istedim. Özellikle uyku halinde geniz akıntısına bağlı öksürüğün fazla olduğu zamanlarda kullanmak yarar sağlar mı? Saygılar,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dogrudur, ama "onu" ben soyledigimde, yanlis anlasilip, butun Grip suresince kullanilir diye cekindigim icin,
tedbirli oluyorum. Ayrica Sinuzit agrilarinda da, kullaniyorum. Siz genede, once Serum Fiz damlatin, ancak cok sikinti oldugunda, Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
|
Deryad ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eki 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geniz akıntısına bağlı öksürük akşam uykuda fazlalaşıyor damlayı sadece akşam yatarken mi damlatmak gerek peki kaç gün yapılmalı? Yoksa Kulak ağrısında olduğu gibi günde 2 kez 2şer damla 5 gün mü yapmalı? Şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sadece aksamlari yapin, bu durumda da, en fazla 5 gun kullanin.
|
|
![]() |
|
Kadir bey,
5 gün geniz akıntısına bağlı gece öksürüğü için sadece geceleri illiadin damlayı kullandık. Gece uzun süreli öksürük olmadı. Hafif öksürük ve burun akıntısı devam ediyor. Pazartesi 5.gündü İlliadin damlayı yaptık. Fakat bgn Çarşamba ve sağ kulağım ağrıyor diyerek uyandı. Ağrısı rhtlasın diye damlayı yine yaptım ama sadece sağ burun deliğine yapabildim, izin vermedi. Sorum şu 1 gün ara verip tekrar vermiş olduk sorun olur mu? Tek burun deliğine yaptık işe yarar mı? 1 gün ara sonrası Yrn damlayı uygulamaya devam edelim mi? Kaç gün? Şimdiden sonsuz teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 gun ara vermeniz yeterlidir.
|
|
![]() |
|
Gerçi şöyle bir durum yaşadık tam yatmadan önce bir yersen geçeyim derken bacağını attı vajinasını demir çubuğa vurdu. Uzunca süre ağladı ama çiş ettirip yatırdım uyurken geçti acısı demişti. Şimdi yine ağlayarak uyandı neyin var dedim yok birşeyim diyor ama ağlıyor çişe oturttum etti sonra hafif ağlayıp yine daldı uykuya. Sanırım vajinası da ağrıyor çünkü bacakları ile sıkıltırıyor uyku esnasında ne yapmalıyız bu ağrı için? pedifen versem ağrısını alır mı?
Hocam pedifen verdin ama birden ateş 40,3 oldu ve kustu 2 kere sayıklamada car Düzenleyen Deryad - 17 Şub 2022 Saat 04:22 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin. Merak etmeyin, vaginasina bir sey olmadi.
Sikintisi olursa; Pedifen verebilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|