|
Pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2022 Saat 23:52 |
Dr bey daha önce kızımın ara ara pişik olduğunu yazmıştım 5.5 yaşında takip ettim 1 aydır evdeydi bir sorun olmadı şimdi 1 haftadir okula gidiyor bugün okulda altına kaçırmış silindimi bilmihrum ama egerki temizlenmediyse cisli 1 saat kalmış (kıyafet değişmiş ama temizlenmemis olabilir )
Evde temizliğini kaka yapınca temizleme pamuklarini islatarak yapiyorum kendim temizliyorum okulda kendi temizleniyor bu okula gittiği dönemlerde pişik olma sebebi kendi temizlenememsi olabilir mi? Kendine ait klozet aparati aldik okula. Ben gıda mi dokunuyor diye sormuştum deneyin demiştiniz.evde 1 ya hiç pişik olmadı. Aşırı temiz bakıldığında en ufak cisli kalmada yada güzel temizlenemediginde pişik oluyor olabilir mi? (Pişik bölgesi vajina girişi ve çevresi makat ile vajina arasındaki boşluk bazen uretra üstü ve çevresi.dış dudaklarda olmuyor )
Düzenleyen Gunes05 - 09 Nis 2022 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okul icin: Boyle durumlarda kullanmasi icin, bebekler icin olan "Islak Tuvalet kagitlarindan" cantasina koyun.
Onlari kullansin.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok temiz bakıldığında olabilir mi bu durum doktor bey? Silinmeden giydirdirilmis dün gece keremden sonra hafifledi kızarıklık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|