|
Krupmu zatürre mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2022 Saat 08:48 |
Merhaba hocam 17 aylik oglumun bayramdan beri burun akintis ve öksürüğü vardi hatta burun akıntısı bitmek üzereydi öksürük oluyordu uykudan uyanınca falan ama bu sabah uyanir uyanmaz kuru cok siddetli öksürükle uyandi nefes alis verisi degisti hisiltili bir nefes alis verisi var suanda nefes alip verirken göğsünden ses geliyor sesi boguk cikiyor ne yapmam lazim hocam krup mu zatturemi bu nedir önceden bronsiolit gecmiside var cok korkuyorum suan elim ayagim titriyor😪
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlarinin koydugu; "Bronsiolit" teshislerine fazla kulak asmayin. Onlar yeminlidirler, ve ASLA Grip
teshis etmezler! Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix uygulayin. Yatmadan evvel de, sicak su buhari yapin.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam bu dedikleriniz krup icindemi gecerli öksürüğü azaldi balgamliya döndü hiriltisi var ve istahsiz sadece emiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Krup olsa; sadece 3 gece "Havlar tarzda oksuruk" olurdu. Oldugunda, soguk havaya cikmak iyi geliyor.
|
|
![]() |
|
Şuanda öksürükten uyuyamadi hocam uyuyordu öksürük başlayınca uyandı kustu uyanik suan keyfi yerinde arada öksürüyor ve hiriltisi var cevabiniz icin cok teşekkür ederim hocam
|
|
![]() |
|
Hocam gene rahatsiz ediyorum kusura bakmayin lütfen sizden baska güvenebilecegim bir dr yok simdi götursem bizim cocuk doktoru gene akut bronsiolit mevsimsel rinit otitis media diyip ilaca bogacak bebeğimi cunku ne zaman böyle olsa receteye bunlari yazip bir ton astim ilaci ve antibiyotik veriyor artik bu kısır döngüden kurtulmak istiyoruz oglum dun gece 11 de uyudu saat 1 de öksürükten uyanip kustu saat 4 e kadar uyanik kaldi arada öksürük oldu burnu akiyor hiriltisi vardi saat 4 bucukta uyuttum arada gene öksürük oldu sabah saat ona kadar saat onda uyandi gene şiddetli şiddetli öksürük vardi soguk buhar verdim bal limon verdim burnunu serumla tenizledim suanki durumu öksürük ara ara devam ediyor burnuda akıyor iştahı yok sadece emiyor öksürük özelikle uykuda cok zorluyor simdi bu krupmu bronsiolit mi ikisinden biriyse ne kadar devam eder böyle dahada ilerlermi😪 bebegimden önce 9 yasindaki ablasi ve 7 yaşındaki abiside grip atlatti onlar ilaç kullanmadan atlaatti sizin onerdiklerinizle ama bu küçük oldugu icin cok zorlaniyor😔
|
|
![]() |
|
Ateside cikti hocam suanda en yüksek 39 a kadar cikiyor cok halsiz duruyor 😪
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor.
Yerden goge haklisiniz.. Turk doktorlari, ASLA Grip teshis etmezler. Zira getirisi azdir! Sirf; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uygulayabilmek icin, her atesli/oksuruklu hastaya; Astim veya bronsit gibi sacma sapan teshisler koyarlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|