|
Boğaz şişmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2022 Saat 16:15 |
İyi günler doktor bey . Biz korona olduk. Bebeğim 8 aylık . İlk günler sadece burnu akti. Artarak devam etti . İlliadin kullandık dün gece yarı yarıya kesti . Ama sabah uyandığında sesi kisilmisti . Halsizdi ağlıyordu . Fakülte acile gittik . Muayene sonucu sadece bogazinda şişlik var başka sorun yok dendi . İki adet ilaç yazmışlar ama ilaçların bogazla alakası yok .Zyrtec ve ventolin adlı iki ilaç . Ama kullanmak istemiyorum .bende agirlasiyorum arada . Kendim içinde muayene sirasi aldım ama bana hiç bakmadılar bile . Emziriyorum bebeğimi rastgele bir şey icememki . Yardımcı olursanız minnettar olurum . Birde hafif derecede ishali var. Onun için bugün probiyotik damla verdik biogaiga.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Türk doktor aklı ile hiçbir ilacı kullanmayın, ateş bile düşürmeyin.
Ateşin ve Havalenin zararlı olduğunu söyleyen şarlatan doktorlara da kanmayın. Türk doktorlarının tek yaptıkları (bildiklerinden değil, o ilacın firmaları iyi "güzellikler" sağladığı için) her solunum yolu enfeksiyonlarına; Allerji ve/veya Astım ilaçları vermektir.
|
|
![]() |
|
Alaraoy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şub 2022 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey geçmiyor bebeğin burun tıkanıklığı. İliadin de kullanamıyoruz artık beş günü doldu . Burun spreyini almıştım ben iliadin damla kullansam olur mu ?
Geceleri özellikle çok sıkıntımız var . Burnunu çekiyoruz agliyo haliyle . Cekmesek uyuyamiyo . Coldmix damlatiyorum daha çok oksuruyo . Baş ucuna sıcak su koyuyorum . Başka yapmam gereken bir şey var mı Kadir bey . Çok teşekkür ederim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En az 2-3 hafta sürer!! Öyle 2-3 günde Griplerde iyileşme ne zaman görülmüş? Hele kış gelsin, siz o zaman
göreceksiniz "uzun süren" gripleri.
Öksürmesi kötü bir şey değil, hastalığın Akciğerlere inmesini önler. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kadir bey iyki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|