Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 191
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen Öksürük
    Gönderim Zamanı: 26 Kas 2022 Saat 17:29
Merhaba hocam
Oğlum 8 yaşında. Neredeyse iki aydır geçmeyen bir öksürüğü var. Akıntı yok, hırıltı yok. Nefes alıp vermesi normal. Gıcık olmuş gibi hapşırıga benzer kuru bir öksürük. Efor harcadığında sıklaşıyor. Size sormadan hiç birşey yaptırmak istemedim. Çocuğumu sizinle büyüttüm, minnettarım 

Düzenleyen bugu - 26 Kas 2022 Saat 17:30
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121025
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2022 Saat 19:22
Bu sene boyle! Cevaplarimi okuyun. 
Yukarı Dön
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 01:47
20. Sayfaya kadar okudum hocam. Bu sene böyle olacak anlaşılan. Ses kısıklığı da var. Bu da gripten midir? Okuldan geldiğinde daha kısık oluyor genelde.
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2022 Saat 11:25
Merhaba biizm de aynı şekilde öksürük gecmiyo 2 aydır bizim önce kuruydu sonra balgamliya çevirdi hiç bı şekilde gecmiyo,sizin daha önce böyle uzun süren öksürük şikayetiniz olmusmuydu?
Yukarı Dön
bugu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı bugu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2022 Saat 16:32
Daha önce olmamıştı
Yukarı Dön
sudek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 02:01
bizim ara ara oluyodu 2.5 aydır geçmedi bizimde. kullanmadığımız antibiyotik astım alerji ilaçları kalmadı. hep boşunaymış. kadir hocamızdan sonra hepsini bıraktım suanda sadece okaliptüs ile odaya buhar veriyorum burnuna nazal yıkama yapıyorum. ilaç kullandıgımız günlere göre çok daha iyi çok şükür.
Yukarı Dön
Zeynep33 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 75
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zeynep33 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 14:26
Okaliptüs ile odaya buharı nasıl veriyosunuz?
Yukarı Dön
sudek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sudek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2022 Saat 14:27
buhar makinasına uçucu yağı 3 4 damla damlatıyorum bu şekilde yapıyorum bize iyi geliyor 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.