Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kas eklem ve boğaz ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kas eklem ve boğaz ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kas eklem ve boğaz ağrısı
    Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 16:30
Hocam 20 aylık kızımla aynı gün grip olduk bugün 5.gün ben sizin grip için önerilerinizi her zaman uyguluyorum 2 kızımıda antibiyotiksiz büyüttüm . Fakat bu yılki grip bir farklı kızımla aynı gün hasta olduk inanılmaz bir ateş boğaz ağrısı ve kas eklem ağrısı yaşadık resmen oturup ağlayacaktım ağrıdan fakat yüksek doz ağrı kesiciyle azda olsa rahatladım fakat kızım gözünü açamıyor sürekli inliyor ağlıyor mahvoldu. Anne sütü bile çok az emiyor yutkunamadığı için. Dilde pas koku yok. Fakat kızımın ağrısını dindirmek için ne yapabilirim. Ben bile dayanamadım onun çektipi ağrıyı tahmin bile edemiyorum. Novalgin şurup mu kullansam.9kilo 80cm  boyu
dudududu
Yukarı Dön
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 17:19
Ayrıca hiç gözünü açamıyor hep uyumak istiyor alıyorum kucağıma ağlıyor gözünü zorla açıp sonra yeniden uyuyor son 2 gündür. Ateş düşürücü calpol veriyorum sadece ateşi düşüyor ama ağrısı inlemesi geçmiyor
dudududu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118109
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 18:59
Bu seneki Gripler boyle. Farkli bir sey yapmayin. 
Ates/agri gidericileri cok gerekmedikce vermeyin. 
Yukarı Dön
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 21:19
Hocam az önce uyandı kulağından bildiğiniz su gibi sıvı akmış yastığı saçınd kurumuş halada kulağının içi su gibi ıslak. Bu ne olabilir.

dudududu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 22:33
Kulak zari delinmis.
1- HEMEN Iliadin damla, 5gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin.
Damlatirken, sirt ustu yatsin, her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirin ve 1-2 dakika bekletin.
2- Bactrim surup, gunde:2x1 olcek 5gun verin. 
Yukarı Dön
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 01:20
Hocam dediklerinizi yaptım backtrim bugün 5. Gündü fakat hala kulak akıntısı ve ara ara ateşi devam ediyor. İliadine devam ediyorum 5 gün kullanıp 1 gün ara şeklinde.peki akıntı hala devam ettiği için backtrim de devam edeyim mi
dudududu
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2022 Saat 01:49
Bactrim'e de devam edin. 
Yukarı Dön
duyru Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı duyru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2022 Saat 23:17
Hocam backtrim bitti iliadine devam ediyordum toparlanmış gibiydi kızım fakat akşam üzeri bir anda halsizleşti ve titremeye başladı eli ayağı morardı buz kesti ve çok fazla titredi ama bilinç gitmedi çok fazla ağladı sadece. Acile gittik doktor kulak iltihabının devam ettiğini söyledi  ve hastaneye yatış verdi ama kabul etmedim yeniden backtrim yazdırdım doktorda klavon es de yazdı iki antibiyotiğide vermemi söyledi . Hocam şimdi ben ne yapayım ilaçları nasıl vereyim ateş geçmişti bir daha başladı kulağı geçmemiş ne yapayım hocam 
dudududu
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.