|
Kas eklem ve boğaz ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ara 2022 Saat 16:30 |
Hocam 20 aylık kızımla aynı gün grip olduk bugün 5.gün ben sizin grip için önerilerinizi her zaman uyguluyorum 2 kızımıda antibiyotiksiz büyüttüm . Fakat bu yılki grip bir farklı kızımla aynı gün hasta olduk inanılmaz bir ateş boğaz ağrısı ve kas eklem ağrısı yaşadık resmen oturup ağlayacaktım ağrıdan fakat yüksek doz ağrı kesiciyle azda olsa rahatladım fakat kızım gözünü açamıyor sürekli inliyor ağlıyor mahvoldu. Anne sütü bile çok az emiyor yutkunamadığı için. Dilde pas koku yok. Fakat kızımın ağrısını dindirmek için ne yapabilirim. Ben bile dayanamadım onun çektipi ağrıyı tahmin bile edemiyorum. Novalgin şurup mu kullansam.9kilo 80cm boyu
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
duyru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca hiç gözünü açamıyor hep uyumak istiyor alıyorum kucağıma ağlıyor gözünü zorla açıp sonra yeniden uyuyor son 2 gündür. Ateş düşürücü calpol veriyorum sadece ateşi düşüyor ama ağrısı inlemesi geçmiyor
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu seneki Gripler boyle. Farkli bir sey yapmayin.
Ates/agri gidericileri cok gerekmedikce vermeyin.
|
|
![]() |
|
Hocam az önce uyandı kulağından bildiğiniz su gibi sıvı akmış yastığı saçınd kurumuş halada kulağının içi su gibi ıslak. Bu ne olabilir.
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kulak zari delinmis.
1- HEMEN Iliadin damla, 5gun, gunde:2x2'ser damla her iki burun deliklerine damlatin. Damlatirken, sirt ustu yatsin, her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirin ve 1-2 dakika bekletin. 2- Bactrim surup, gunde:2x1 olcek 5gun verin.
|
|
![]() |
|
Hocam dediklerinizi yaptım backtrim bugün 5. Gündü fakat hala kulak akıntısı ve ara ara ateşi devam ediyor. İliadine devam ediyorum 5 gün kullanıp 1 gün ara şeklinde.peki akıntı hala devam ettiği için backtrim de devam edeyim mi
|
|
dudududu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bactrim'e de devam edin.
|
|
![]() |
|
Hocam backtrim bitti iliadine devam ediyordum toparlanmış gibiydi kızım fakat akşam üzeri bir anda halsizleşti ve titremeye başladı eli ayağı morardı buz kesti ve çok fazla titredi ama bilinç gitmedi çok fazla ağladı sadece. Acile gittik doktor kulak iltihabının devam ettiğini söyledi ve hastaneye yatış verdi ama kabul etmedim yeniden backtrim yazdırdım doktorda klavon es de yazdı iki antibiyotiğide vermemi söyledi . Hocam şimdi ben ne yapayım ilaçları nasıl vereyim ateş geçmişti bir daha başladı kulağı geçmemiş ne yapayım hocam
|
|
dudududu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|