|
Ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
mervezehrayağmur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2022 Saat 23:17 |
Hocam yaklaşık 10 günden fazla süren burun tınaıklığı öksürük hali vardı bugün ateşi çıktı solunum sayısı 63, 2 gün önce sırtından fıs gibi bir ses geliyordu ateşi yoktu. Bugün burnunu sümkürürken başım ağrıyor dedi. Şimdi de uyandı biraz yine başım ağrıyor dedi. Dilde pas ağızda çok çok ağır bir koku yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
YAS???
|
|
![]() |
|
mervezehrayağmur ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam yaş şubatta 7 olacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam çok sık nefes alıp veriyor 70 saydım uykusunda ve ateşi var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118951 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rahat uyuyorsa dokunmayin.
Sakin ates dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam kesinlikle düşürmüyorum pencere açıyorum arada hava girsin diye ama biraz telaşlandım yarın randevu aldım bir kan tahlili yaptırsak iyi mi olur hocam hastalığın adını koymak için. Zaten oldum olası hassas bir çocuk. Hocam keşke gitmeseydiniz bizler sizlere muayeneye olabilseydik öyle üzgünüm ki… Sizin gibi okumayı araştırmayı kendine ilke edinmiş içinde insana yarar sağlama aşkı olan hekimlerimiz neredeler? Keşke geri dönseniz hocam. Buradaki annelerin çok samimi olarak söylüyorum size ihtiyaçları var..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mervezehrayağmur
Hocam gittik sırtını dinledi ciğerlerde hırıltı var dedi. Macrol yazdı erdostin yazdı bunları kullan, geçmezse iğne dedi. Tahlil röntgen yapılmadı. Ateş yüksek düşürmüyorum. Ne yedirdiysem kusmaya da başladı..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yazilarimi okuyun! 10 seneyi geckin anlatiyorum!!!!!
Antibiyotik gerektiginde: Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan kirli sari-beyaz pas tabakasi olur. Bu degerlendirmeyi yapamiyorsaniz, o zaman Kan sayimi yaptirip, WBC degerine bakilir. "Hirilti" lafina kulak asmayin, hicbir anlami yok! Sirf ilac yazabilmek icin boyle uyduruyorlar, ayrica da olsa bile ilac gerekmez, sicak buhar yeterlidir. (NOT: Turkiye'de labortauvarlarin cogu cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklarini" yazarlar, sakin bu adi tuzaga da dusmeyin.)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2022 Saat 20:07 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|