|
Sedimentasyon yuksekligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Z.Reyyan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Oca 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2023 Saat 18:56 |
Kadir Hocam 9 yaşındaki kızımın uzun süredir geçmeyen öksurugu var .sizin yazilarinizdan oksurugun zararlı olmadığını biliyorum bu yaşına kadar sizin yazilarinizla büyüttüm kızımı çok şükür bu yaşına kadar iki kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.Hocam kızımın oksurugu sabah saat 5 gibi kriz şeklinde başliyo on dk devam ediyor.öksürük sonrası nefes darlığı yaşıyor ventolin hava yada puf kullanmadan duzelmiyor.Dün dr a götürdüm sırtını dinledi cigerlerden ıslık sesi gibi ses geliyor astım nefesi gibiymis röntgen çekildi kan tahlili yapıldı kan tahlilindeki sedimentasyon değeri 18 çıktı olması gereken değer en fazla 10 muş dokuz yaş için dr a gosteremedim.zira tahlil sonucunu göstermek içinde randevu almak gerekiyormuş sekiz gün sonrasına randevu alabildim.Dr ventolin,cortair,macrol ve deloday verdi sizin yazilarinizdan bu ilaçların faydadan çok zarar verdiğini biliyorum.Hocam sedimentasyon yüksekliği beni korkuttu antibiyotigi kullanmalimiyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedimantasyonun;18 olmasi HICBIR SEY IFADE ETMEZ..
Turk doktorlari, her oksurene astim derler, ve Astim ilaclari verirler. Onlara inanmayin. Kullandiginiz ilaclar yuzunden cocuk bir turlu duzelmiyor ve sizde devamli doktorlara tasiniyorsunuz. Sizi resmen dolandiriyorlar. "Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimi sabit Forum kismindan okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|