|
Ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2023 Saat 10:26 |
Kadir bey oglum.4 ysnda okula gitmiyor. aralikta ateslendi 39bucuk gibi. Grip dediniz bisi vermedim. Aradan 5 gun gcti tkrar ateslendi bu kez bogz engksonu dediler antibiyotik vrdiler antibiyotik kullanimi bitmek uzereydi tkrar ateslendi. En sonda 10 ocakta kulak enfksiyonu oldu antibiyotik dha dun bitmesine ragmen cocuk sabah 7 den beri yine atesli. Hsta birileri ile temasi yok topluluga cok sokmuyorum. Korkmaya bsladim durduk yere neden atesleniyor suan kol alti 37.5 olmus basim agriyor diyo. 8 ayliktan bu yanada bogzlarinda lenf bzleri var nohuttan birz buyuk bu aklima glnce kotu bi hstaliktn dolayi olmasndan korkuyorum. Evde oturdugu yerde bir cocuk neden ateslenir. Ve hocam ek olarak agustos ayindan beri cocuk hergun oksuruyor bu bazen siddetli hiriltili blgamli bazen kuru bazende pasif olarak bir kac kez oksuruyor ama agustostan beri oksurmedgi bir gunumuz yok. Dr gttgmde gnz akntisi var bogzi sis kizarik vs deyip once antiboyotik snra hava astm ilclri fln veriyo kullanmadim astim ilaclarini
Düzenleyen saliç - 22 Oca 2023 Saat 10:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eve gelenlerden bulasiyor.
SAKIN; Turk doktorlarinin teshislerine inanmayin verdikleri ilaclari kullanmayin. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|