|
Lansor kapsül |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2023 Saat 12:54 |
Doktor anlattiklarimiza göre oğlumda refluden şüphelendi her gece neredeyse bir kere uyanması var yutkunma var uyanınca öksürük oluyor bazen lansor kapsül verdi bı ay kullanmak üzere ve burundan konuşması vardı burun alerjisi var dedi onun içinde n cort verdi onuda bı ay kullanın dedi reflü ve burun alerjisi için sizin çocukta vermesi gereken belirtiler nedir 3 yaş çocuk . Birde reflor verdi ...bu arada uyanınca kusma yok yutkunma var sürekli ve öksürme oluyor o dediğiniz ifrazat şeklinde sanırım ağzına geliyor birşeyler öksürük yapıyor mide kapağındami yutaktami nerede sorun bilemiyorum doktor reflü bebekliginde yaşadımi dedi bebekken fiskirarak kusması vardı uyanınca gece şimdide uyanınca öksürme var işte kusmayok ama öksürme beni deli ediyor sanki hasta gibi uyanıp öksürüyor boğazı kızarıyor bisure sonra zaten sonrada hasta oluyor hep ama döngü gibi bu olay boğaz kizarikligi belki reflü değilde boğazda yutakta ne bielyim sorun nerde acaba ???? Derdime bı çare şimdi bana bunları bı ay kullan dedi kullanıp Gine sonuç alamazsam diye korkuyorum
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 30 Mar 2023 Saat 13:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglunuzun yasi, galiba 3 yas!!
Dogum kilosu? Simdiki kilosu? " Burun allerjisi mi???" Siz bu doktorlarin 3 seneden beri HIC Grip teshis ettiklerini gordunuz mu? Bunlar, her oksurene eskiden Astim derlerdi, simdilerde dillerini bir yerlerine soktugum icin, "Allerji" diyorlar. Sakin bu sarlatanlara inanmayin.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Boy:101 cm_____ kilo:14kg 3 yaş erkek çocuk
Doğum kilosu:3300gr tam doğum tarihi 02./01/2020
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 30 Mar 2023 Saat 22:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Denemek icin; 1 hafta, gunde:2x1 olcek, Sipraktin surup verin, sonucu yazin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Lansoru napiyim peki hocam onada devammi ediyimsuan saat gece 3:50 burda hep uc dört arası uyaniyoruz öksürük oluyor :( birde şimdi burnu uuyurken pır pır etmeye başladı
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 31 Mar 2023 Saat 03:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesin. Hangisi iyi gelecek gormem gerek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|