Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hapşuruk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hapşuruk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Can Ege Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 278
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Can Ege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hapşuruk
    Gönderim Zamanı: 14 May 2023 Saat 10:24
Iyi gunler Kadir Bey. 6 yaşında 126 cm 23 kilo olan oglum bu yıl okulaa başladı. Her ay hasta olduk. Taki marttan itibaren hastalık hapsuruk burun akintisi şeklinde başlıyor. Sonra solunum sıklığı oluyor. Gecen yılda bahar ayında hapşuruk ve burun akıntisi baslamisti. Okula gitmediğimiz için hastalığa dönüşmüyodu  kendi fikrimce. Bu yıl okula gittiğimiz için virüs alıp hastalık uzuyor. Alerjiye götürdük direk bize astım dedi.
Benim sorum gözlemlediğim kadariyla alerji gibime geliyo hocam..acaba bu durumda alerji surubu verip bi denemek gerekiyomu? Gerekli ise hangi ilac ve ne dozda vermem gerekir?
Açikcasi bu ay hergun sabah hapşuruk ve su gibi burun akıntisı ile kalkip oglene kadar suruyo. Akşama biraz toparliyo, sabah geri basa sariyo. Okulun yolunu unuttuk hocam.Yardimci olursanız sevinirim.Bir yol gösterin.
Sağlıklı günler dilerim.

Düzenleyen Can Ege - 14 May 2023 Saat 10:25
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119131
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2023 Saat 14:57
Turşucuya giderseniz, TABİİ Kİ, size turşu satarlar! 
Senelerden beri Türkiyede asla Grip teşhis edilmiyor. Hepsine Astım deniliyor. 
Allerji ise: akıntı su gibi olur, koyulaşma olmaz. Sabahları peş peşe hapşırmalar olur.
Buna uyuyor ise; Zyrtec günde 1 ölçek 5 gün verip deneyin. İyi gelirse Allerji'dir devam edersiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.