|
Oğlumun bağışıklık değerleri çok korkuyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Uzgun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2023 Saat 12:33 |
Hocam öncelikle merhaba sizi keşke daha uzun zaman önce tanımış olsaydım makalelerinizi okumuş olsaydimda bu piyasa doktorlarının oğlumu bu hale getirmelerine izin vermemis olsaydım.
Oğlum 6 ay 8 günlük 7700 gram 65 cm alerjik bir bebek. Anne sütünü asla kabul etmedi 2 ay mama+ meme şeklinde gittik sonra alerjik mama kullandık . Ve benim ilk anneligim yanımda hiç kimse yok akıl alacagim . Oğlum sürekli hasta olan enfeksiyon geçiren bir bebekti ( yada bana öyle söylediler !!!) Ve antibiyotik kullandık defalarca . Kaç doktor değiştirdim sonuç aynı . Birgün bir doktora bu kadar antibiyotik kullanmak istemiyorum zararlı dedim. Beni cahillikle suçladı ve tamam kullanma çocuğun ölürse gelip bana ağlama dedi bende el mahkum devam ettim Geçen alerji testi verdik ve bağışıklık değeri sınırın altında doktorla gorusme fırsatımız asla yok randevular dolu . Bebek normal doğum değil sezeryan sizin makalelerinizi okudum bu durumun sonradan duzelebilecegini söylemişsiniz ama çocuk doktoru bence hemotolojiye gidin diyor . Çıldırmak üzereyim en son ne zaman yemek yedim hatırlamıyorum bile. Size değerleri yazıyorum hocam yorumlarsanız çok sevinirim IGG: referans:L(7.51-15.6) DEĞER:(2.49) IGM: REFERANS:L(0.46-3.4) DEĞER:0.3 WBC:(5.98-13.51) DEĞER:21.0 HGB: REFERANS:(10.1-12.5) DEĞER:13.8 HCT: REFERANS:(30.8-37.8) DEĞER:(40.7) PLT: REFERANS:(206-445) DEĞER:(535)
|
|
![]() |
|
Uzgun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizce hemotolojiye goturmelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Turk Cocuk doktorlarina gore: Butun cocuklar allerjiktir. Halbuki, allerjilerin EN AZ goruldugu donem;
cocukluk donemidir. Cocugunuz allerjik filan degil, sakin diyet filan yapmayin, yaptirmayin. 2- IgG: yasa gore degisir!!!! Turk cocuk doktorlarinin bunlardan haberleri bile yoktur. Uyuz laboratuvar, eriskin "Referans Araliklarini" kullanmis. 6 ay icin IgG: 172-1067mg/dL dir. Siz "birim" yazmadiginiz icin yorum yapamiyorum. Raporda yazmiyorsa, o uyuz laboratuvara bir sorun. 3- IgM, gene ayni sekilde 6 ay icin: 33-126mg/dL dir. Hgb anormal yuksek!!! Demir ilaci mi kullandiniz?? Bagisikliginin dusuk olmasi, her ateslendiginde, Antibiyotik kullandiginiz icin. Yazilarimi okuyun Ilk sayfada: Yazarlar kisminda makale listemdeki : 1- Yeni dogan ile ilgili yazilarimi. 2- Ates ile ilgili yazilarimi oncelikle okuyun. (Listenin en altinda) Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Ağu 2023 Saat 13:19 |
|
![]() |
|
LgG diye bahsettiğiniz değer 7.51_15.6 olanmi hocam
|
|
![]() |
|
O bahsettiğiniz değerler raporda yok hocam baktım iyice ama bulamadım . Peki oğlumun bağışıklığı sonradan duzelirmi . Bundan sonra asla ilaç kullanmayı düşünmüyorum . Ama ya lösemi falansa diye aklımı kaybedecek gibi oluyorum . Türkiye'de bütün hastaneler için aynı şeyi söyleyemem . Bilmiyorum çünkü heryeri ama benim sehrimdeki hastanelere Allah düşürmesin o kadar diyorum yani o derece kötü durumda .
|
|
![]() |
|
Bide hocam bebeğim iki ay aşısı hariç aslaa ateslenmedi. antibiyotiği hep enfeksiyon için kullandık .
|
|
![]() |
|
HGB nin yükselmesi birkaç gün demir ilacı kullandık ama daha çok alerjik şuruplar damlalar kullandık bunlarda neden olabilirmi hocam
|
|
![]() |
|
Daha önceki tahlillerde baktim . HGB hep normalmiş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|