|
Demoteks Parazit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kırçiçeğim ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırçiçeğim
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eki 2023 Saat 11:21 |
Değerli Hocam eşimin yüzünde et beni gibi bir oluşum olmuştu göz altı yanak üstü biraz belirginleşip büyüyünce Plastij Cerrahi almıştı. Ben pataoloji sonucunu size göndermiştim Demoteks ile uyumlu bir parazit neden olmuştu bu oluşuma. Aradan 3 ay geçti ve eşim dün göz doktoruna rutin göz muayenesine gitti. Göz kapaklarında ve kıl diplerinde Demoteks görüyor doktor ve damla yazıyor. Eşim o an Demoteks paraziti yüzümde et beni gibi bir oluşum yaptı diyemiyor. Yüz temizliğine çok özen gösterir gözlerine ayrı bir hassaslık o kadar dikkat etmesine rağmen bu parazit neden böyle karşımıza çıkıyor anlam veremedik. Bu sene otele gitmedik yatak akarlarından bulaşır deniliyor düzenli olarak yatak temizliği bir o kadar vücut temizliğine aşırı özen gösterirken traşını dahi kendi kişisel eşyalarıyla yapmasına rağmen neden oluyor anlam veremedik. Ne yapması gerekir acaba aşırı titizlık sonucu faydalı bakterileri öldürüyormuyuz bilemedik yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Tavsiyeniz ne yönde olur teşekkür eder saygılarımı sunarım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118765 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hicbir zarari yoktur, asla et beni filan yapmaz, "Folliculit" yapar!!! En fazla kopeklerden bulasir. Ugrasmayin.
Cok kafaya takiyorsa; 5 gun Kwellada sampuan ile gunde:2x1 yuzunu yikasin. Sampuan en az 4 dakika yuzunde kalsin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Eki 2023 Saat 18:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|