|
5 yaşında ölen bir kız çocuğu adına soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BeyzaY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eki 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2024 Saat 15:34 |
Merhaba hocam. Size uzaktan bir tanıdığımız adına yazıyorum. 5 yaşında kız çocuğu dün vefat etti. Anne ateşli diye çocuğu doktora götürüyor, doktor birşey yok diyor. Ateş devam ediyor bir iki gün sonra havale geçiriyor ve bayılıyor.(aile böyle söylüyor) apar topar hastaneye götürüyorlar. Hastanede önce menenjit diyorlar yoğun bakıma alıyorlar sonra bir karaciğer yetmezliği diyorlar sonra böbrek yetmezliği deyip diyalize bağlıyorlar. Sonra kulağından ağzından burnundan kan geliyor, durduramamışlar diye duyduk. Sonra kalbi duruyor uğraşıyorlar atmaya başlıyor sonra tekrar duruyor ve ölüyor çocuk. Çok kısa bir zamanda bunlar yaşanıyor. Detaylarını bilmiyoruz. Henüz yapılan kan tahlilleri sonuçları bile çıkmadan vefat etti yavrucak. Bu olay haftasonu Bursa’da yaşandı. Hocam bu nasıl birşey, neden olur, sizin söylemek istediğiniz birşeyler var mı, detaylı yazamadım hakim olmadığımız için, ama burdaki anneler görsün en azından bilinçli olalım, aile şokta detay soramadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118939 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic sasirmadim!!
1- Asilari yapilmis bir cocugun, "Menenjit" gecirmesi bu devirde, cok zor. Ancak salgini olursa, "Meningokok" menenjiti olabilirdi ama bu mikrop uzun senelerden beri YOK! 2- Muhtemelen; Parasetamol zehirlenmesinden oldu. Aldigi ilaclarin TAMAMINI yazin! Turk doktorlari, asla yazdiklari ilaclarin icerigini bilmezler. Aferin, Peditus, Calpol gibi ilaclar beraber verildiginde, 2-3 gunde Karaciger iflas eder. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|