|
Reye ? Kızamık ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2024 Saat 19:53 |
Hocam 31 yaşında kadınım. 2 gün yüksek ateş ve dayanılmaz vücut ağrıları yaşadım. Sanırım gribim dedim ateş dusurmedim . İkinci gün akşam kalbim de çok fazla ağrımaya başladı bende bir tane coraspirin aldım nerden geldiyse aklıma bende anlamadım . Bugün ateş hiç yok kendim de iyiyim. Ateşli dönemde ne de sonrasında hapsuruk boğaz ağrısı dilde pas ve hicbir belirtim yoktu. 3. Gün vücudumda döküntü var ve kaşınıyor. Alt ekstremitelerde yok gibi. Önce ön gövdede sonra sırta geçti sanırım. Fotoda görünmüyor ama benzer foto atacağım hocam. Bolu'da ikamet ediyorum. Burada kızamık vakası çok arttı. Herkesi yeniden asiliyorlar. Maske zorunluluğu var hastanelerde. Kızamık mi geçirdim hocam acaba ya da ne bileyim coraspirin reye sendromuna mi sebep oldu
|
|
![]() |
|
TubaKısa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2019 Konum: Bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 335 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Hocam vücudum böyle görünüyor döküntüler kabarık değil gibi bastirdigimda soluyor
|
|
![]() |
|
Hocam ya da kızıl mi oldum ki ? Yüzümde hiç döküntü yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kizil degil. Kizamik olabilir.
Kizamik da, dokuntulerden 3-4 gun evvel yuksek ates baslar ve dokuntuden sonra da 2-3 gun devam eder. Ates bu sekilde oldu ise, kesin Kizamiktir. |
|
![]() |
|
Hocam peki kizamiksa hastaneye gidip kesin teşhis koydurmama gerek var mı kan tahlili vs?
Evde 2 çocuğum var 4 ve 2 buçuk yaşında ikisinin de sadece 1 doz aşısı var sıkıntılı olur mu bu durum bizim için? 1 yaş 3 aylık oldular aşılarını
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakin ha! Teshisi sizin koymaniza asla tahammulleri yoktur, olmadik eziyetleri yaparlar!
Asili cocuklara Kizamik bulasmasi; sanki ikinci asi yapilmis gibi etki yapar. Bir sey yapmaniz gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|