|
Sosyal iletişim problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2024 Saat 01:18 |
Hocam merhaba, ilkokul 3. Sınıfa geçen 8 yaşındaki oğlum arkadaşları ile iletişim kurmada, diğer çocuklar gibi hemen kaynaşıp oyun oynamada özellikle de futbol tarzı kaotik oyunlara katılma konusunda zorluk çekiyor ve katılmak istemiyor. Ama dersleri gayet iyi, insanları seviyor, eve misafir gelsin biz gidelim istiyor. Yaşadığımız sıkıntı ile ilgili psikiyatri desteği, oyun terapisi, ergo terapi gibi destekler aldık. Herhangi bir ilaca gerek olmadıği, bu tarz konularda destek vermemiz tavsiye edildi. Lakin hanım sürekli acaba bunu nasıl aşarız, daha iyi bir uzman mı bulsak gibi sürekli bir arayış içinde. Tavsiyeniz ne olur, teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Asperger Sendromu olabilir. Hiçbir şey yapılamaz, tipi böyle. Ayrıca da bu faaliyetlere katılmaya mecbur da
değil.
Kendisi hayatından memnun ise, karışmayın ve zorlamayın. |
|
![]() |
|
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam. Aslında ben sizin görmenizi çok istiyordum ama bir türlü İstanbul programı denk getiremedik. Hocam bir de geniz eti problemimiz var, kbb doktorları ameliyat öneriyor ama ben sizin görüşlerinizi bildiğim için uzak duruyorum, hanım biraz ameliyat yanlısı. Hem geniz eti, hem de bu özel durumu ile ilgili daha net bir fikir sahibi olmamız için size gelebilir miyiz. Biliyorum kbb uzmanı ya da psikolog değilsiniz ama sizin tecrübelerinizi çok önemsiyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119052 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne zaman isterseniz , ben evdeyim, sadece gelmeden önce haber verin.
|
|
![]() |
|
Tamamdır teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba, pazartesi gelmeyi düşünüyoruz, Kocaeli'den geleceğiz. Kaç gibi müsait olursunuz, WhatsApp dan yazmıştım ama yarın arayayım mi daha net irtibat kurmak için. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yola çıkacağınız zaman arayın. Eşimin bir doktor görüşmesi var, randevu vermesini bekliyoruz.
0(532)226 4077
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|