Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tetanos aşısı sonrası ağrı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tetanos aşısı sonrası ağrı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tetanos aşısı sonrası ağrı
    Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2024 Saat 10:14
Merhaba Sayın Hocam,
50 yaş bayanım, işyerinde 3 ay kadar önce iş güvenliği kapsamında tetanos aşısı vuruldum. daha önceki yıllardada vurulmuştum, bir kaç günlük ağrı ve hassasiyt dışında kolumda sorun olmamıştı. Bu sefer ilk iki gün hiç sıkıntım olmadı ama sonra devam eden bir ince sızı, sanki üst kol kaslarımda aşı bölgesinde belirli hareketlerde zorluk çıktı. Bu hareket sorluğu ve ince ağrı artık geceleri de devam ediyor. Örneğin iki kolumu da başımın üstüne doğru, çamaşır asma hareketi gibi kaldırıyorum, sağda sorun yok, sol kolumda hareket kısıtı oluyor, onu zorlayarak kaldırıyorum aynı hizaya, sancı da oluyor dış üst kol kaslarımda. Bu durum normal midir, ortopedik veya nörolojik bir sorun mudur, bekleyeyim geçer mi? Aşıdan aylar geçmiş ve sanki de ağrım ve hareket zorluğum arttığı için sormak istedim. Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
ekim2016 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ekim2016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2024 Saat 10:37
herhangi bir zorlayıcı hareket yapmazken süregelen ağrı dirsekle kol üst aşı bölgesi arasındaki bölgede gidip geliyor hocam. Ağrının şiddeti 10 üzer,nden 3 gibi ama günün büyük kısmında var. Sinir bozucu oluyor.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118951
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2024 Saat 13:35
Tetanos aşısı bu şekil ağrı yapar. Zamanla geçer. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.