|
Kulak ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 12:38 |
Hocam 3 yaşında oğlumun geçen hafta kulak ağrısı oldu size sorarak iliadin 5 gün verdim 3 gün sonra tekrar ağrı basladi ateş yok koyu burun akıntısı ve kulak ağrısı var ne yapabilirim sizce
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tekrar İliadin'e başlayın.
|
|
![]() |
|
Fdmrcn ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 May 2024 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Puanlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam peki 5 günden fazlası bağımlılık yapar deniliyor bu konuda ne düşünüyorsunuz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Görüyorsunuz değil mi? Bunları söyleyenleri bu konu hakkında hiçbir bilgileri yok!
Zaten Türk çocuk doktorlarının en büyük özelliği, bilgi ile değil; kendi aralarında konuşup bir "konsensusa" vararak tedavi uygulamaktır. Doğru dürüst bir kaynaktan okuyup da bir bilgi edinmek onlara çok zor geliyor. Ondan sonra da hep bir ağızdan papağan gibi aynı reçeteler cıkar: - Aferin,Peditus ve Calpol ilaçlarını beraber yazıp, el kadar bebeleri karaciğer zehirlenmesi ile ÖLDÜRDÜLER!! - Sırf bir ilaç firması 300 doktoru Karayiplerde Navigator of The Seas gemisi ile geziye götürünce, Türkiye'de Astım salgını başladı! - Gene bir SALAK bir PROF önerisi ile WBC değeri göz ardı edilip, CRP ile antibiyotik yazılmaya başlandı! - Gene başka bir doktor önerisi ile; Streptok bakterilerine, "beta virüsü" denmeye başlandı. - Gene başka bir salağın önerisi ile Hgb değeri göz ardı edilip, Ferritin ile iş görülür oldu! Dikkat ederseniz, bu sahtekarlıkların sonucunda, hiç yoktan hasta(lar) varedilip, çoğaltıldı!! Esasında, Türkiye'de Sağlık çeteleri aramak gereksizdir. Esas ÇETE, Sağlık bakanlığı ve Tıp Fakülteleridir. Örnek: Sahtekar dişcilerin gazına gelip, bütün dünya'da serbestce satılan Zymafluor ilacını yasaklatan bu Sağlık bakanlığıdır. Sokaklardaki soytarı doktorları üretenler de, Tıp Fakülteleridir. Bu salakların herhalde haberleri yok; bağımlılık yapan ilaçlar "Yeşil reçete" ile satılırlar. İliadin, 5 günden uzun süre kullanıldığında;sadece burun içindeki mikroskopik kılları yok ediyor. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 26 Kas 2024 Saat 18:44 |
|
![]() |
|
Ne demek istediğinizi anladım hocam iliadine devam ediyorum .. ama ağrısı geçmedi henüz ağrı kesmek için farklı bir uygulama yada ilaç var mıdır.. ara ara kulağım ağrıyor diyip huzursuzlaniyor.. SF ile burun yikasam olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İliadin'den önce S.F. kullanabilirsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Kas 2024 Saat 09:43 |
|
![]() |
|
Hocam iliadin verdim ama ağrı daha devam ediyor .. muayene etmesi için doktora götürdüm sağ kulağında otit var 10 gün antibiyotik kullanacaksınız dedi ama kullanmak istemiyorum ateş yok dili pembe ağız kokusu yok sadece ağrısı var ... Ama korkuyorum işitme kaybı yada daha kötüsü olur mu diye
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç mi yazılarımı okumadınız!! Nerede ise hergün anlatıyorum!!!!
Akıntılı kulağa damla yapmadığınız sürece, kulak kendiliğinden bile düzelir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|